Windows 7 Ultimate 64 bit Hd5450 1gb Ram Paylaşımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Meslek
PC 💻
Windows XP 32 bit iken, 4gb ram kullanımı vardı. Ekran kartı zaten 1 GB paylaşımsiz... Windows 7 Ultimate 64 bit kurdum ve baktım ki, 1970 mb ekran karti alıyor ve 3 gb oluyor. Ne yapayım ben o 2 GB RAM'i kullanmadıktan sonra... Çözüm var mı? Bios da herhangi bir ayarı yok baktım. Windows XP 64 bit mi kursam diyorum? Yardım bekliyorum, teşekkürler...

Başımda büyük sorun var... Windows XP 32 bit iken, 4gb ram kullanımı vardı. Ekran kartı zaten 1 GB paylaşımsiz... Windows 7 Ultimate 64 bit kurdum ve baktım ki, 1970 mb ekran karti alıyor ve 3 gb oluyor. Ne yapayım ben o 2gb rami kullanmadıktan sonra... Çözüm var mı? Bios da herhangi bir ayarı yok baktım. Windows XP 64 bit mi kursam diyorum? Yardım bekliyorum, teşekkürler...
BIOS pilini değiştirmende fayda var.
BIOS pilini değiştirdikten sonra orjinal windows 7 32-bit kur elbette sistemin 32-bit ise?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS pilini değiştirmende fayda var.
BIOS pilini değiştirdikten sonra orjinal windows 7 32-bit kur elbette sistemin 33-bit ise?

Sistem 32 bit olursa rami 4 gb görmez 3.25 görür zaten. Sorun bu değil ki. Sorun ekran kartı ram den yiyor. XP de böyle birşey yoktu. Çaresi yok sanırım. XP 64 bit arıyorum şimdi...

Bence windows 8 kur windows xp sistemlerinden bile daha iyi performans verdiğini söylüyorlar pentiumlarda bile.

Ama win 7 ve 8 ekran kartına ram den paylaşım yapıyor işte sorun bu. zaten 4 gb ram var kasada. 2 kaldı şuanda. xp de böyle birey yoktu... 8 kursam ne fayda..

Ati X1450 serisi ATI HyperMemory teknolojisi kullanır. Bu teknolojide sistem belleğini kullanır.
Eğer ATI Tray Tools aracını yüklü ise isterseniz HyperMemory özelliğini kapatabilirsiniz.
Yüklü değilse ATI Tray Tool yazılımını buradan indirebilirsiniz.
İndirdikten ve yükledikten sonra ATI Tray Tools içerisinde Tools & Options, General Options, Advanced yolunu izleyin ve "Enable ATT Shared Memory" işaretini kaldırın.

Bunu buldum bir yerden. Eve gidince deneyeceğim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı