"Windows 7 Ultimate'in desteği sona erdi." Uyarısı ne anlama gelir?

  • Konuyu başlatan Denji
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 933
Büyük bir sıkıntı ile karşı karşıya kalmazsınız fakat artık bazı programlar ve oyunlar 7'de çalışmayabiliyor. Windows desteğini çekince firmalar da umursamamaya başladı Windows 7'yi. Ek olarak para vermenize gerek yok. Windows 8.1 veyahut Windows 10 USB'si hazırlayıp format atacaksınız, zor bir şey yok.
Peki ben işletim sistemimi güncellersem oyunlarda bir fark eder mi?
 
Peki ben işletim sistemimi güncellersem oyunlarda bir fark eder mi?

Arkaplanda çalışan hizmetlere göre değişir. Home sürüm kurmanızı öneririm daha az arkaplanda çalışan hizmetler için.

 
Eğer donanımlarınız güçsüz ve yetersizse, daha güncel bir işletim sistemine geçtiğinde daha zorlanacaktır. Eğer donanımınız yeterliyse bir fark olmaz.
Ne yazık ki çok yetersiz. LoL'ı yüklediğimde bilgisayar çöküyordu az daha :(.
1 2 FPS fark eder sıkıntı olmaz ama Win 10 fazla RAM kullanıyor bu biraz sıkıntı çıkarabilir.
Win 8.1?
 
Ne yazık ki çok yetersiz. LoL'ı yüklediğimde bilgisayar çöküyordu az daha :(.

Win 8.1?

Onun hakkında hiçbir bilgim yok hiç Win 8 kullanmadım sadece Win 7 ve Win 10 biliyorum. Bence Win 7 desteğini kesmemelilerdi çünkü şimdiye kadar çıkan en efsane işletim sistemi. Windows 10'u hiç sevmedim Win 7'nin arama motoru bile bununkinden daha iyi.
 
Bence bir şey yapmana şuanlık gerek yok. Virüs programını güncel tut, tarayıcını güncel kullan, bilinmedik sitelere girme, yabancı usb bellekleri takma. İlerde imkanın oldukça termal macunu yeniler, içini temizler, rami biraz yükseltirsin, ssd falan eklersin sonra windows 10'a geçersin. Windows 7 hala birçok uygulama ve oyunla uyumlu bir işletim sistemi. Üst düzey oyunlar uyumsuz olabilir onuda zaten sistemin kaldırmaz.Aslında cyberpunk bile windows 7 uyumlu çıkacak.
 
Microsoft Windows 7 işletim sistemlerinin desteği maalesef sona erdi, bu güncel kalamayacağınız anlamına geliyor. Lütfen sisteminiz için uygun olan en güncel Windows sürümüne geçin.
 

Geri
Yukarı