drogba68
Femtopat
Daha fazla
windows 10 aracını indirip yükseltme yap veya flasha windows 10 yazdırıp at.Selam arkadaşlar, Windows 7 de uygulama açacağım açılmıyor, uyumluluk hatası veriyor. Çözümü var mı? Driver indirmedim Windows 10'a çevireceğim.
32 bit indir.Selam arkadaşlar, Windows 7 de uygulama açacağım açılmıyor, uyumluluk hatası veriyor. Çözümü var mı? Driver indirmedim Windows 10'a çevireceğim.
Windows 10 aracını indirip yükseltme yap veya flasha Windows 10 yazdırıp at.
32 bit mi 64 bit mi cihaz?Zatem Windows 10 setup ında açılmıyor.
AçılmıyorBilgisayardaki dosyalar dahil herşeyi silmek istiyorsanız USB'ye yazdırıp format atsanız daha iyi olur.
Yükseltme yapacaksanız sources klasöründen bir önceki yere gelin oradaki Setup'ı açabilirsiniz.
Sistem nedir bu arada?
32 bit mi 64 bit mi cihaz?
Eğer eski bir cihaz ise Windows 10 LTSC 2016 veya 2019 öneririm.
Windows 10/11 LTSB/LTSC için ISO arşivi
Not: Web sitesi, bilgisayarınız veya ISO dosyaları ile ilgili hiçbir şekilde sorumluluk almıyorum. Her şeyden siz sorumlusunuz. Arkadaşlar biliyorsunuz eski bilgisayarlar için çoğunlukla LTSB veya LTSC sürümleri öneriyoruz. İşte bu yüzden internetten LTSB ve LTSC sürümlerinin Türkçe ISO...www.technopat.net
Siz 64 bit Windows 10 indirmissiniz 32 bit indirmeniz gerekiyor.Açılmıyor
Sistemin 32 bit olduğu için açılmıyor. Rufustan flasha windows 10 64 bit yazdırıp atman lazım. Bilgin yoksa bilgisayarcıya götür.Zatem Windows 10 setup ında açılmıyor.
Ayrıca kullanılabilir miktar 2.30 GB diyor gariplik var orada.Açılmıyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.