Windows 7 yenilemelerini durdurduktan sonra sistem 1 saatte açılıyor

HüseyinAze

Hectopat
Yer
Azerbaycan, Bakü
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar mühendisi
Merhabalar. Dün Windows 7 Update'lerini kuruyorken bilgisayarı shutdown yaptım. Sonra bilgisayarı açmağa çalışırken inanılmaz geç açılmaya başladı. Windows Explorer donmaya başladı. repair Computer Now yapmak istedim fakat error verdi. System restore yaptım fakat yine durum aynı. Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu problemi nasıl çözebilirim?

Arkadaşlar, laptop kendimin değil. İçerisinde önemli dosyalar falan var. Öyle yapamam. Sadece nasıl problemi çöze bilirim, onu bana anlatın lütfen.
Update yaparken sistemi kapattığınız için işletim sistemi hasar görmüşe benziyor. Dosyalarınızı yedekleyip format atın.

Yüklediğiniz güncelleştirmeleri kaldırmayı deneyin ama işe yarar mı, sorununuza sorun katar mı, emin değilim. Olmazsa verilerinizi yedekleyip format atmanız gerekebilir.

Bundan sonra güncelleştirmeler kurulurken (sanırım kurarken kapatmışsınız) sistemi kapatmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı