freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 16 Kasım 2021 #31 Yusuf Halil Sağaz dedi: Şu an benim 11'li 12 GB RAM 8.nesil işlemcili, AMD ekran kartlı sistemden daha hızlı. Sanki duygu gücüyle çalışıyor. Senelerin bilgisayarı. O zamanın en iyi bilgisayarıydı. Flash'tan oyunlar oynardım tatillerde. Genişletmek için tıkla... Olabilir, çünkü Windows 8, Windows 7'den daha stabil ve yeni. Ama Windows 10 Lite'a geçersiniz yine donmayacağını düşünüyorum.
Yusuf Halil Sağaz dedi: Şu an benim 11'li 12 GB RAM 8.nesil işlemcili, AMD ekran kartlı sistemden daha hızlı. Sanki duygu gücüyle çalışıyor. Senelerin bilgisayarı. O zamanın en iyi bilgisayarıydı. Flash'tan oyunlar oynardım tatillerde. Genişletmek için tıkla... Olabilir, çünkü Windows 8, Windows 7'den daha stabil ve yeni. Ama Windows 10 Lite'a geçersiniz yine donmayacağını düşünüyorum.
Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.552 Çözümler 5 Yer Bartın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BARÜ ÖĞRENCİ 16 Kasım 2021 #32 freakcnsl dedi: Olabilir, çünkü Windows 8, Windows 7'den daha stabil ve yeni. Ama Windows 10 Lite'a geçersiniz yine donmayacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 10 Lite setup ile kuruluyor mu? 10NT diye mi geçiyordu?
freakcnsl dedi: Olabilir, çünkü Windows 8, Windows 7'den daha stabil ve yeni. Ama Windows 10 Lite'a geçersiniz yine donmayacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 10 Lite setup ile kuruluyor mu? 10NT diye mi geçiyordu?
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 16 Kasım 2021 #33 Yusuf Halil Sağaz dedi: 10 Lite setup ile kuruluyor mu? 10NT diye mi geçiyordu? Genişletmek için tıkla... Hayır. USB var mı sizde en az 4 GB?
Yusuf Halil Sağaz dedi: 10 Lite setup ile kuruluyor mu? 10NT diye mi geçiyordu? Genişletmek için tıkla... Hayır. USB var mı sizde en az 4 GB?
Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.552 Çözümler 5 Yer Bartın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BARÜ ÖĞRENCİ 16 Kasım 2021 #34 freakcnsl dedi: Hayır. USB var mı sizde en az 4 GB? Genişletmek için tıkla... O zaman gerek yok. Şu an usb ile uğraşmak istemiyorum.Yine de sağolun.
freakcnsl dedi: Hayır. USB var mı sizde en az 4 GB? Genişletmek için tıkla... O zaman gerek yok. Şu an usb ile uğraşmak istemiyorum.Yine de sağolun.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 16 Kasım 2021 #35 Yusuf Halil Sağaz dedi: O zaman gerek yok. Şu an USB ile uğraşmak istemiyorum. Yine de sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam siz yine de yapmayın. Windows 10 Lite üzerinde oynanmış bir sürüm güvenli değil. Ama Windows 10 eski bir sürümü size atabilirim.
Yusuf Halil Sağaz dedi: O zaman gerek yok. Şu an USB ile uğraşmak istemiyorum. Yine de sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam siz yine de yapmayın. Windows 10 Lite üzerinde oynanmış bir sürüm güvenli değil. Ama Windows 10 eski bir sürümü size atabilirim.
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 16 Kasım 2021 #36 Yusuf Halil Sağaz dedi: Neden ? Genişletmek için tıkla... O işlemciyle kasabilir.
Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.552 Çözümler 5 Yer Bartın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BARÜ ÖĞRENCİ 16 Kasım 2021 #37 freakcnsl dedi: Hocam siz yine de yapmayın. Windows 10 Lite üzerinde oynanmış bir sürüm güvenli değil. Ama Windows 10 eski bir sürümü size atabilirim. Genişletmek için tıkla... Yapmadım. Bir güncelleme geldi 2 saat sürdü resmen.
freakcnsl dedi: Hocam siz yine de yapmayın. Windows 10 Lite üzerinde oynanmış bir sürüm güvenli değil. Ama Windows 10 eski bir sürümü size atabilirim. Genişletmek için tıkla... Yapmadım. Bir güncelleme geldi 2 saat sürdü resmen.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 16 Kasım 2021 #38 Yusuf Halil Sağaz dedi: Yapmadım. Bir güncelleme geldi 2 saat sürdü resmen. Genişletmek için tıkla... Özellik güncelleştirmesidir. Hocam ister misiniz? Windows 10 yapmayı.
Yusuf Halil Sağaz dedi: Yapmadım. Bir güncelleme geldi 2 saat sürdü resmen. Genişletmek için tıkla... Özellik güncelleştirmesidir. Hocam ister misiniz? Windows 10 yapmayı.
Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.552 Çözümler 5 Yer Bartın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BARÜ ÖĞRENCİ 16 Kasım 2021 #39 freakcnsl dedi: Özellik güncelleştirmesidir. Hocam ister misiniz? Windows 10 yapmayı. Genişletmek için tıkla... Sanırım şu an istemiyorum.8.1 ara sıra kasma yapmaya başladı. Şu an asıl sistemimde 11 var bana yeter. Sağ olun yine de.
freakcnsl dedi: Özellik güncelleştirmesidir. Hocam ister misiniz? Windows 10 yapmayı. Genişletmek için tıkla... Sanırım şu an istemiyorum.8.1 ara sıra kasma yapmaya başladı. Şu an asıl sistemimde 11 var bana yeter. Sağ olun yine de.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 16 Kasım 2021 #40 Yusuf Halil Sağaz dedi: Sanırım şu an istemiyorum.8.1 ara sıra kasma yapmaya başladı. Şu an asıl sistemimde 11 var bana yeter. Sağ olun yine de. Genişletmek için tıkla... Ne gibi kasmalar var. Büyük kasmalar mı?
Yusuf Halil Sağaz dedi: Sanırım şu an istemiyorum.8.1 ara sıra kasma yapmaya başladı. Şu an asıl sistemimde 11 var bana yeter. Sağ olun yine de. Genişletmek için tıkla... Ne gibi kasmalar var. Büyük kasmalar mı?