Ertuğrul53 Hectopat Katılım 15 Mart 2014 Mesajlar 34 Yer Çorlu, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #1 Benim bilgisayarım Win7 fakat Win 8.1 yapacağım. ISO'yu indirdim flasıda hazırladım fakat arkadaşım 8.1 kurmadan BIOS'a ayar yapman lazım dedi. Doğru mu? Doğruysa ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2015
Benim bilgisayarım Win7 fakat Win 8.1 yapacağım. ISO'yu indirdim flasıda hazırladım fakat arkadaşım 8.1 kurmadan BIOS'a ayar yapman lazım dedi. Doğru mu? Doğruysa ne yapmam gerekiyor?
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #2 Ayar değil sadece USB'den boot etmeniz gerekli. Bu rehbere bakarak yapabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ayar değil sadece USB'den boot etmeniz gerekli. Bu rehbere bakarak yapabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et