Ben 3 ay önce Kaby Lake tabanlı sistem topladım. İşletim sistemini kurmadan önce YouTube dan Win 7 Win 10 karşılaştırmalarına baktım ve şaşırmadım. Win 7 halen Win 10 dan daha iyi FPS veriyor ve daha stabil. Intel'de Microsoft'la anlaşmış herhalde Win 7 kurulumu engellemiş. Netten video izleyerek Windows 7 Ultimate'yi sistemime kurdum. İyikide kurmuşum diyorum. Buradakilere bakma sen bunlar Win 8 çıkar en iyi işletim sistemi derler, Win 8.1 çıkar en iyisi o olur ve Win 8 çöp olur, Win 10 çıkar Win 8.1 çöp olur ve böyle böyle gider. Ama işletim sistemini çokta takmamak lazım bence. Windows 7 neye yetmiyor ki?(DX12 bahanesini yapmayın ona uygun birtane oyun var bildiğim oda sadece Forza)Win 10 sağolsun update'leri ne kadar kapatsamda inadına açıyor. Sanki bilgisayar benim değilde onların.
+ Olarak bence Windows 8 şuana kadar çıkmış en çöp işletim sistemi. Zaten Microsoft'da çöp olduğunu bildiği için hemen apar topar Win10 duyurusunu yaptı. Aynı Win ME çıktıktan 1 yıl sonra Win XP'nin çıkması gibi.