Windows 7'de oyunlar açılmıyor

484169

Hectopat
Windows 10'dan Windows 7'ye geçmiş bulunmaktayım yaklaşık 2 hafta olacak ve sorunlarımın ardı arkası kesilmiyor. Java Win. RAR sürücülerimi ve gerekli programları olması gerektiği gibi indirdim ama hiçbiri işime yaramadı Windows 10'da açtığım, oynadığım hiçbir oyunu açamadım: CS 1.6 OpenGL'de oyundan atıyor, Minecraft beklenmedik şekilde çöktü hatası veriyor ve açılmıyor, CS:GO (Steam üzerinden) oyna dediğimde durdur yazısı çıkıyor ve 10 saniye sonra oyun ekranı gelmeden kapanıyor ve Steam üzerinden oynadığım diğer oyunlarda x****** hataları veriyor ve açılmıyor bir de Zula oynamadığım halde hiçbir oyun açılmadığı için Zula yüklettirdi bu işletim sistemi ve Zula'yı da açmadı hatalar Zula da çok fazla sayamıyorum. Yardım: Neden Windows 7 de oyunlar açılmıyor ve neden 2 yıl önce anahtarsız açtığım Windows 10 şu an anahtar kodu istiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen bence Windows 10 kur tekrardan ve 20-30 liraya satılan keylerden alıp aktifleştir Windows'u. Veya aktifleştirmeden de kullanabilirsin tema değiştirmeyi falan çok takmıyorsasa

Sen bence Windows 10 kur tekrardan ve 20-30 liraya satılan keylerden alıp aktifleştir Windows'u. Veya aktifleştirmeden de kullanabilirsin tema değiştirmeyi falan çok takmıyorsan.
takmıyorum ama ben win7 de oyun oynamak istiyorum :/

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı