Windows 7'den Linux Mint'e geçerken "errno 2" hatası

Böyle sorunca aklıma gelmedi ama büyük bir ihtimal Core'dir.

Link atar mısın site çok karışık bulamıyorum ben :(

Ben genelde Linux kullanıcıları derneği yazan yerden indiriyorum.

Xfce sürümü biraz kötü görünebilir, ama az bir özelleştirme ile güzel gözükür hale getirilebilir.

Ayrıca Mate sürümünü de deneyebilirsiniz o da hafiftir.

Son düzenleme:

Ben genelde Linux kullanıcıları derneği yazan yerden indiriyorum.

Xfce sürümü biraz kötü görünebilir, ama az bir özelleştirme ile güzel gözükür hale getirilebilir.

Ayrıca Mate sürümünü de deneyebilirsiniz o da hafiftir.
Minti kaldırmaz mı ?

Mint'i kaldırmaz mı?

Yok hepsi Mint ama farklı masaüstü ortamı ile geliyor. Windows XP ile 7 masaüstleri arasındaki farklar gibi düşünün.

Masaüstü ortamlarının farkı performansları oluyor. Sistem biraz daha yeni olsaydı Cinnamon önerirdim ama Mate veya Xfce sürümü daha uygun size.

Ayrıca o sürümler çok daha az işlemci ve RAM yiyorlar.

Son düzenleme:
Yok hepsi Mint ama farklı masaüstü ortamı ile geliyor. Windows XP ile 7 masaüstleri arasındaki farklar gibi düşünün.

Masaüstü ortamlarının farkı performansları oluyor. Sistem biraz daha yeni olsaydı Cinnamon önerirdim ama Mate veya Xfce sürümü daha uygun size.

Ayrıca o sürümler çok daha az işlemci ve RAM yiyorlar.
Mate daha iyi di mi ?

Cinnamon daha yeni bilgisayarlar için güzeldir.

Mate ve Xfce daha eski bilgisayarlarda daha iyi çalışacak sürümler.
İksisi arasında bir performans farkı yok açıkçası.

Xfce ne kadar kişileştirilebilir olsa da bence Mate biraz daha kolay kişileştiriliyor.

Yani Mate. Şu an PC'ye Windows 7 yüklüyorum tekrar USB hazırlamak için, sonra tekrar dediğiniz şekilde yükleme yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu çözebildiniz mi bilmiyorum ama, Linux için format USB'si oluştururken Rufus yerine Balena Etcher kullanmanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı