Windows 7'den Windows 10'a geçilirse sorun olur mu?

3 GB RAM biraz yetersiz kalabilir. Windows 8.1 tavsiye ederim.

x64 diyo ama benim cihazım x86

32 bit destegi bitti artik, attigim ISO dosyasini kur. Bosta 1 GB civari RAM kullanimi var, birkac ayar daha yapip dahada dusurebilirsin RAM kullanimini. Alternatif olarak 8.1'de kurabilirsin.

Core 2 Duo ile Windows 10 kullanıyorum.

Sallama yazmanıza sinir olsam da doğru bilgiyi size de aktaracağım. İşlemciniz desteklemese bile normal bir Windows 10 kullanabilirsiniz ama performans kaybı veya sürücü sıkıntısı yaşanabilir. İşlemcinizin desteğini kontrol etmek isterseniz ise buyurun; KAYNAK. Size tavsiyem Microsoft'a iş için başvurun onlardan da daha iyi biliyorsunuz ya sizi kaçırmasınlar.

Pentium P6100
4 GB RAM için en uygun Windows
hangisdir?
Not:Windows 7 Ultimate ve HDD kullanıyorum. SSD Alırsam Windows 10 64 bit kaldır mı?

Sıkıntı yok kardeş. Sürücüleri 8.1'den daha iyi algılıyor. Ekran kartının sürücüsü bile yok AMD'nin sitesinde. Ses az çıkıyor bu aralar sanırım ona da bir ara bakarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçersiniz ama biraz kasma yaşayabilirsiniz.

Sıkıntı yok kardeş. Sürücüleri 8.1'den daha iyi algılıyor. Ekran kartının sürücüsü bile yok AMD'nin sitesinde. Ses az çıkıyor bu aralar sanırım ona da bir ara bakarım.
"İşlemciniz desteklemese bile normal bir Windows 10 kullanabilirsiniz ama performans kaybı veya sürücü sıkıntısı yaşanabilir." demiştim bunun doğruluğunu sözlerinizle kanıtlamışsınız. Bu arada ben sizin kardeşiniz değilim size nasıl hitap ediyorsam, nasıl bir şekilde konuşuyorsam sizde öyle konuşmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…