Herkese iyi sosyaller. Windows 7'de internet tarayıcılarında çıkan hataları gideriyoruz yani "bağlantınız gizli değil" gibi hataları gideriyor bu rehber. İlk önce Windows 7 sürümünüz SP1 mi onu kontrol edeceğiz. Alttaki boş dikdörtgen yerde Service Pack 1 yazmıyor. Fotoğrafta görüldüğü gibi...
www.technopat.net
Bu rehberi uygularsa her siteye tekrardan erişim sağlayabilir sonuçta sertifika güncellemesi istiyor sadece. Ayrıca SP1 sürümlerinde düzeltebilirsin bu hatayı Microsoft tarafından yayınlanan güncelleme ile onun dışındakileri bilemem güvenli midir?
Herkese iyi sosyaller. Windows 7'de internet tarayıcılarında çıkan hataları gideriyoruz yani "bağlantınız gizli değil" gibi hataları gideriyor bu rehber. İlk önce Windows 7 sürümünüz SP1 mi onu kontrol edeceğiz. Alttaki boş dikdörtgen yerde Service Pack 1 yazmıyor. Fotoğrafta görüldüğü gibi...
www.technopat.net
Bu rehberi uygularsa her siteye tekrardan erişim sağlayabilir sonuçta sertifika güncellemesi istiyor sadece.
Yok sadece yapılması gereken işlem sertifika güncellemesi Chrome kullanmak için. Ama onun dışında Firefox 52 sürümünü kurup geçebilirsin ben kullanıyorum. Orijinal sürümlerinde sertifika güncellemesi istiyor onun dışında oynanmış sürümler var onlarda direkt ekliyorlar içine güncel sertifikaları.
Anlatamaz, açıyor çünkü. Vista'da bile modern siteleri sorunsuzca açabiliyorken neden Windows 7'de sorun yaşansın? Güncel tarayıcılar desteklerini XP ve Vista'dan çekti, Windows 7 hala azımsanmayacak bir paya sahip pazarda, çok stabil, gereksiz özelliği yok ve sade. Tarayıcılar tarafından desteklenmemesine daha var.
Anlatamaz, açıyor çünkü. Vista'da bile modern siteleri sorunsuzca açabiliyorken neden Windows 7'de sorun yaşansın? Güncel tarayıcılar desteklerini XP ve Vista'dan çekti, Windows 7 hala azımsanmayacak bir paya sahip pazarda, çok stabil, gereksiz özelliği yok ve sade. Tarayıcılar tarafından desteklenmemesine daha var.
Chrome ile Windows XP, Vista, 7 sorunlu çalışıyor yani sertifika güncellemesi şart bu işletim sistemleri için ama dediğim gibi onun dışında modlanmış oynanılmış ISO'lar var onların içine sertifika güncellemesini kuruyorlar direkt. Windows Update ile işletim sistemi en son ne zamana kadar güncelleme aldıysa onları da kurabiliyorsunuz sertifika güncellemesi ile. Hiçbiriyle uğraşmak istemiyorsanız direkt dediğim gibi Firefox 52 sürümünü kurun gitsin.
Ayrıca Windows 7 SP1 sürümleri normal sürüme göre daha fazla destek güncelleme aldı.
@viaibo Ben Windows 7 SP1 kullandım ve gayet iyi şekilde tarayıcılara girdim. Sitelere girememe sorunu sertifikayla alakalı, bir güncelleştirme yapınca çözülüyor.
SP1 ile normal 7'nin farkı en temel olarak daha stabil olmasıdır.