Daha fazla
Hocam ISO dosyasını indirdim açtığımda 64 Bit hatası alıyorum? O nasıl oluyor. Yardımcı olacak bir video var mı?
Hocam ISO dosyasını indirdim açtığımda 64 Bit hatası alıyorum? O nasıl oluyor. Yardımcı olacak bir video var mı?
Hocam diski ikiye ayırdım D ve C diye D'ye attım resimleri falan C'yi sileceğim Usb'yi nasıl yazdırıcam İso dosyasını.Eğer şu anda kullandığınız sistem 32 Bit ise 64 Bit sürümüne geçmek için ISO dosyasını USB'ye yazdırıp sistemi USB'den açıp diski silip kurmanız gerekiyor. Diski silince kurduğunuz programlar resimler gider.
Hocam diski ikiye ayırdım D ve C diye D'ye attım resimleri falan C'yi sileceğim USB'yi nasıl yazdırıcam ISO dosyasını.
Hocam diski ikiye ayırdım D ve C diye D'ye attım resimleri falan C'yi sileceğim USB'yi nasıl yazdırıcam ISO dosyasını.
Tamam indiriyorum. İndirdim hocam.Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu buradan ilk önce Rufus programını indirin. İndirdikten sonra buraya yazın. Sonrasında nasıl yapacağınızı anlatmaya devam ederim.
Ee şimdi ne yapayım açtım.Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu buradan ilk önce Rufus programını indirin. İndirdikten sonra buraya yazın. Sonrasında nasıl yapacağınızı anlatmaya devam ederim.
Tamam indiriyorum. İndirdim hocam.
Ee şimdi ne yapayım açtım.
Hocam artık cevap verir misiniz?
USB'ye yazdırdım ISO dosyasını.
Tamam hocam, siz anlatın ben aklımda tutarım telefon yok şuan yanımda. Yada yazarım bir yere.Hocam, işlerim vardı k.b. Şimdi onu bilgisayara takıp bilgisayarın boot menüsüne girin. Boot menü tuşunu biliyor musunuz?
Tamam hocam, siz anlatın ben aklımda tutarım telefon yok şu an yanımda. Ya da yazarım bir yere.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.