Windows 7'yi 64 Bit'e geçirirken hangi dosya indirilmeli?

Daha fazla  
Hocam ISO dosyasını indirdim açtığımda 64 Bit hatası alıyorum? O nasıl oluyor. Yardımcı olacak bir video var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    11,4 KB · Görüntüleme: 41
Hocam ISO dosyasını indirdim açtığımda 64 Bit hatası alıyorum? O nasıl oluyor. Yardımcı olacak bir video var mı?

Eğer şu anda kullandığınız sistem 32 Bit ise 64 Bit sürümüne geçmek için ISO dosyasını USB'ye yazdırıp sistemi USB'den açıp diski silip kurmanız gerekiyor. Diski silince kurduğunuz programlar resimler gider.

Forumda Windows 7 64 Bit ISO'ları ile ilgili konular var. O konulardan Windows 7 ISO'su bulabilirsiniz ama sisteminiz yetiyorsa 8.1 kullanmanız daha iyi olacaktır halen desteği var çünkü.

Eğer şu anda kullandığınız sistem 32 Bit ise 64 Bit sürümüne geçmek için ISO dosyasını USB'ye yazdırıp sistemi USB'den açıp diski silip kurmanız gerekiyor. Diski silince kurduğunuz programlar resimler gider.
Hocam diski ikiye ayırdım D ve C diye D'ye attım resimleri falan C'yi sileceğim Usb'yi nasıl yazdırıcam İso dosyasını.

Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu buradan ilk önce Rufus programını indirin. İndirdikten sonra buraya yazın. Sonrasında nasıl yapacağınızı anlatmaya devam ederim.
Tamam indiriyorum. İndirdim hocam.

Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu buradan ilk önce Rufus programını indirin. İndirdikten sonra buraya yazın. Sonrasında nasıl yapacağınızı anlatmaya devam ederim.
Ee şimdi ne yapayım açtım.

Hocam artık cevap verir misiniz?

Usb'ye yazdırdım İso dosyasını.

Son düzenleme:
Tamam hocam, siz anlatın ben aklımda tutarım telefon yok şu an yanımda. Ya da yazarım bir yere.

Bilgisayarınıza o ISO'yu yazdırdığınız USB belleği takın.
Üstteki linkten bilgisayarın boot menü tuşunu öğrenip sistemi yeniden başlatıp siyah ekran gelince ilgili boot menü tuşuna basın. Orada USB belleğinizin marka ve modeli yazacaktır onu seçiyoruz. Sonrasında "press any key to boot from cd/dvd" yazısı geldiğinde herhangi bir tuşa basın. Eski bilgisayarlarda kurulum menüsünün gelmesi 30 dakika sürebilir. Eğer;

images.jpg

Böyle bir hata alırsanız Rufus ile bu sefer MBR olarak yazdırın ve yukarıdakilerin aynısını tekrarlayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı