Çözüldü Windows 7'yi nasıl 8'e yükseltirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ben ve ben

Centipat
Bilgisayarım Windows 7. Nasıl Win 8'e yükseltirim? Bilgisayarda 2.50GHz işlemci ve 4 GB RAM var.

Çözüm
@SayDeath Bu dediğinize katılmam mümkün değil. Windows kurulumu yapmak ve sonrasında varsa sürücü sorunlarını gidermek zor veya herkesin yapamayacağı bir şey değil. Ben ortaokula giderken bile internetten araştırarak yapmıştım.

Zaten güncel işletim sistemleri kurulumu gerçekleştirdikten ve Windows Update ile tüm güncellemeleri yükledikten sonra sürücülerin büyük bir kısmını (hatta çoğu zaman tamamını) yüklüyorlar. Ancak buna rağmen yüklenmeyen tek tük sürücü varsa donanım kimliğiyle araştırma yapılarak rahatlıkla yüklenebiliyor.
Win 10 kaldırmaz diye düşünüyorum
4. Nesil İntel i3 - 1.70GHz işlemci ve 4 GB ram var. Benimki kaldırıyorsa sizinki de kaldırır. 30-40 TL'ye de lisans aldıktan sonra güncellemeler ile daha hızlı hale gelir. Diyorsanız ben akıcı bir PC istiyorum SSD takviyesi yapın.

Kardeşim ben bilgisayarıma virüs bulaştırdım ve Windows 7 Olan PC'imi mecburen 8.1'e geçtim.Şu anlık iyi gidiyor sana önerim bir bilgisayarcıya 20-30 tl verip format attır çünkü sen kendin format atman bir işe yaramaz nerden mi biliyorum ? Çünkü bilişim okuyorum format atmasını ben bildiğim halde bilgisayarcıya yaptırdım.Neden? Çünkü driverlar/doğru driverları bulmak %10 ihtimal o yüzden sana önerim dediğim gibi bir bilgisayarcıya temiz 8.1 64bit format attır

@SayDeath Bu dediğinize katılmam mümkün değil. Windows kurulumu yapmak ve sonrasında varsa sürücü sorunlarını gidermek zor veya herkesin yapamayacağı bir şey değil. Ben ortaokula giderken bile internetten araştırarak yapmıştım.

Zaten güncel işletim sistemleri kurulumu gerçekleştirdikten ve Windows Update ile tüm güncellemeleri yükledikten sonra sürücülerin büyük bir kısmını (hatta çoğu zaman tamamını) yüklüyorlar. Ancak buna rağmen yüklenmeyen tek tük sürücü varsa donanım kimliğiyle araştırma yapılarak rahatlıkla yüklenebiliyor.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…