Exotic Hectopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ekim 2014 #1 Windows 7 lisanslı Home Premium kullanıyorum. Bunu Windows 10'a yükseltebilir miyim? Saygılar. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2014
FISTIK SARMA Decipat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 988 Yer Pastane Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #2 Exotic dedi: Windows 7 lisanslı Home Premium kullanıyorum. Bunu Windows 10'a yükseltebilir miyim? Saygılar. Genişletmek için tıkla... Evet yükseltilebilir hala. Home veya Pro seç birini geç.
Exotic dedi: Windows 7 lisanslı Home Premium kullanıyorum. Bunu Windows 10'a yükseltebilir miyim? Saygılar. Genişletmek için tıkla... Evet yükseltilebilir hala. Home veya Pro seç birini geç.
Exotic Hectopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2021 #3 FISTIK SARMA dedi: Evet yükseltilebilir hala. Home veya Pro seç birini geç. Genişletmek için tıkla... Nasıl?
FISTIK SARMA dedi: Evet yükseltilebilir hala. Home veya Pro seç birini geç. Genişletmek için tıkla... Nasıl?