Windows 7'yi Windows 10'a yükselteceğim

İşlemciniz Celeron, RAM'iniz 2 GB, SSD kullanmıyorsanız tekrar Windows 7'ye format atın. Yok sistem güzelse Windows 10 daha iyi.

İşlemci Pentium RAM 4 GB ve daha 1 haftalık SSD var yavaşlatırmı bilgisayarı ?

Pentium? Pentium 4 mü yoksa Pentium g serisi işlemci mi var?

Orasını bilmiyorum pek anlamam işlemciden falan ama laptopun üstünde yazanı yazıyorum;
Intel Pentium Processor T4500 (2.3 GHz, 800 MHz FSB)

SSD var uzun süredir kullanmıyordum bilgisayarı daha 1 hafta önce bilgisayarcıya götrüdüm HDD'yi çıkarttım sıfır SSD var içinde 4 GB RAM var. Sorun olur mu?
Olmaz bence hatta SSD için daha sağlıklı olur.
Olmaz bence hatta SSD için daha sağlıklı olur.
Ama heman lisans alma.
Eğer performansın beğenmezsen geri dönersin.

HDD ile Windows 10'a geçmenizi tavsiye etmem. Linux dağıtımlarını deneyebilirsiniz ancak uğraşmak istemem derseniz benim önerim 8.1'den yana olur. Çünkü Windows 7'nin ömrü doldu artık.

Saolun arkadaşlar yanıtlarınız için merak ettiğim bir şey var BIOS'dan sistemi flash bellekle açtık sonra tekrar BIOS'dan bir ayar yapmam gerekiyor mu o kısmı pek bilmiyorum.

Benim 1 TB 7200RPM HDD, 8GB 1333 MHz DDR3 RAM, Radeon HD 6850 ve Phenom II x4 955 sistemim var, Windows 10 ağır gelir mi?

Saolun arkadaşlar yanıtlarınız için merak ettiğim bir şey var BIOS'dan sistemi flash bellekle açtık sonra tekrar BIOS'dan bir ayar yapmam gerekiyor mu o kısmı pek bilmiyorum.
Secure Boot ayarını kapatmalısın eğer ayarlarla oynamadan denediğinde hata veriyorsa.
Benim 1 TB 7200RPM HDD, 8GB 1333 MHz RAM, Radeon HD 6850 ve Phenom II x4 955 sistemim var, Windows 10 ağır gelir mi?
Konu aç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…