M Muhammed Gezik Hectopat Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2017 #1 Windows 8.1 işletim sistemine sahibim, birden bire internete baglanamadim, sorunu çöz dediğimde ise bu çıktı ne yapmalıyım acil?
Windows 8.1 işletim sistemine sahibim, birden bire internete baglanamadim, sorunu çöz dediğimde ise bu çıktı ne yapmalıyım acil?
zHiX_ Hectopat Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2017 #2 Başka bir bilgisayardan, ağ sürücünü yükle.
M Muhammed Gezik Hectopat Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2017 #3 zHiX_ dedi: Başka bir bilgisayardan, ağ sürücünü yükle. Genişletmek için tıkla... Nasıl olucak ya biraz bilgi verir misiniz yaa
zHiX_ dedi: Başka bir bilgisayardan, ağ sürücünü yükle. Genişletmek için tıkla... Nasıl olucak ya biraz bilgi verir misiniz yaa
zHiX_ Hectopat Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2017 #4 Muhammed Gezik dedi: Nasıl olucak ya biraz bilgi verir misiniz yaa Genişletmek için tıkla... Gir şimdi başka birşeyden, atacağım videoyu izlersin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sende ağnınkini bulursun bu videodan. _____________________ Saygılarımla; zHiX_
Muhammed Gezik dedi: Nasıl olucak ya biraz bilgi verir misiniz yaa Genişletmek için tıkla... Gir şimdi başka birşeyden, atacağım videoyu izlersin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sende ağnınkini bulursun bu videodan. _____________________ Saygılarımla; zHiX_
M Muhammed Gezik Hectopat Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2017 #5 zHiX_ dedi: Gir şimdi başka birşeyden, atacağım videoyu izlersin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sende ağnınkini bulursun bu videodan. _____________________ Saygılarımla; zHiX_ Genişletmek için tıkla... Şimdi kardeşim benim bilgisayarım yani kasanın markası pro2000 yani Casper gibi internet sayfası yok yani aradım baya bulamadım yani yok yani nasıl olucak ki
zHiX_ dedi: Gir şimdi başka birşeyden, atacağım videoyu izlersin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sende ağnınkini bulursun bu videodan. _____________________ Saygılarımla; zHiX_ Genişletmek için tıkla... Şimdi kardeşim benim bilgisayarım yani kasanın markası pro2000 yani Casper gibi internet sayfası yok yani aradım baya bulamadım yani yok yani nasıl olucak ki
ndkandr Kilopat Katılım 15 Ağustos 2016 Mesajlar 278 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2017 #6 Bilgisayarı aldığında bir CD aldın mı ya da bilgisayarında D'de sistem yedeği diye bir klasör var mı?
Bilgisayarı aldığında bir CD aldın mı ya da bilgisayarında D'de sistem yedeği diye bir klasör var mı?
M Muhammed Gezik Hectopat Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2017 #7 ndkandr dedi: Bilgisayarı aldığında bir CD aldın mı ya da bilgisayarında D'de sistem yedeği diye bir klasör var mı? Genişletmek için tıkla... Yok maalesef
ndkandr dedi: Bilgisayarı aldığında bir CD aldın mı ya da bilgisayarında D'de sistem yedeği diye bir klasör var mı? Genişletmek için tıkla... Yok maalesef
ndkandr Kilopat Katılım 15 Ağustos 2016 Mesajlar 278 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2017 #8 Windows'un en son sürümünü yükle belki düzelir.