Windows 8.1 Bellek azaldı hatası

Katılım
2 Mayıs 2014
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Windows 8.1 geçtikten sonra oyun oynarken bellek azaldı windows bilgi kaybını önlemek için programı kapatacak diyip duruyor. Sorun nedir Acaba ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorunu doğru kurulum yapmayan birçok kişi yaşıyor ama kesin bir nedenini bulamadık. ben hiç yaşamadım. Genelde tecrübesiz kullanıcılar yaşıyor. Bu bağlamda tavsiyem ilk olarak sürücülerin güncellenmesi eski sürüm programların kaldırılması.
 
Yada 4Gb ram desteklemeyen Anakarta inatla 2x2Gb ram takmış olabilir ben yaptım toplam:4096Mb kullanılabilir:2936Mb diyen Windows8 Enterprise X32(32Bit) ve LinuxMint 15 olivia X64 kullanıyorum Asrock 775İ945GZ anakart nedeni ilginç olanı 8 4Gb görüyor rami kullandığı 2936Mb.
*Bios'ta 2x2Gb 667MHz ramler Gözüküyor.
 
İlk olarak sürücülerin hepsi güncel. Sanal bellek denen şeyi yapmaya çalışacağım ama nasıl yapacağım onu bilmiyorum. Yardm ederseniz sevinirim. Simdi bilip bilmedende kurcalamak istemem açıkcası.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı