M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 27 Ocak 2021 #11 Çapkın Kont dedi: Shift+yeniden başlat yaparak girdiniz değil mi ben şimdi denedim(Win8.1 64 Bit)gelişmiş seçeneklerde çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Öylede bir deneyeyim.
Çapkın Kont dedi: Shift+yeniden başlat yaparak girdiniz değil mi ben şimdi denedim(Win8.1 64 Bit)gelişmiş seçeneklerde çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Öylede bir deneyeyim.
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 27 Ocak 2021 #12 Madss dedi: Bulanık çıktığından dolayı yoksa orada öyle bir şey yazmıyor Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yazmıyor yazıyor işte. Bellenim yazıyor.
Madss dedi: Bulanık çıktığından dolayı yoksa orada öyle bir şey yazmıyor Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yazmıyor yazıyor işte. Bellenim yazıyor.
Çapkın Kont Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 269 Makaleler 1 27 Ocak 2021 #13 bellenim bazı sürümlerde bios anlamına geliyor internette kafa karıştırmışlar
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 27 Ocak 2021 #14 UçanİneğeVuranFil dedi: Hocam nasıl yazmıyor yazıyor işte. Bellenim yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bende bir garipsedim. Orada öyle bir şey neden yazıyor diye. Herhalde bulanık çıktığından dolayı dedim Çapkın Kont dedi: Shift+yeniden başlat yaparak girdiniz değil mi ben şimdi denedim(Win8.1 64 Bit)gelişmiş seçeneklerde çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Yine aynı yer çıktı.
UçanİneğeVuranFil dedi: Hocam nasıl yazmıyor yazıyor işte. Bellenim yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bende bir garipsedim. Orada öyle bir şey neden yazıyor diye. Herhalde bulanık çıktığından dolayı dedim Çapkın Kont dedi: Shift+yeniden başlat yaparak girdiniz değil mi ben şimdi denedim(Win8.1 64 Bit)gelişmiş seçeneklerde çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Yine aynı yer çıktı.
Çapkın Kont Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 269 Makaleler 1 27 Ocak 2021 #15 Çapkın Kont dedi: Bellenim bazı sürümlerde BIOS anlamına geliyor internette kafa karıştırmışlar. Genişletmek için tıkla... Bende de bellenim yazıyor BIOS anlamına geliyor. Madss dedi: Yine aynı yer çıktı. Genişletmek için tıkla... Windows 10'da böyle bir sorun varmış, onun çözümünü Win 8.1 de deneyelim
Çapkın Kont dedi: Bellenim bazı sürümlerde BIOS anlamına geliyor internette kafa karıştırmışlar. Genişletmek için tıkla... Bende de bellenim yazıyor BIOS anlamına geliyor. Madss dedi: Yine aynı yer çıktı. Genişletmek için tıkla... Windows 10'da böyle bir sorun varmış, onun çözümünü Win 8.1 de deneyelim
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 27 Ocak 2021 #16 Çapkın Kont dedi: Bende de bellenim yazıyor BIOS anlamına geliyor. Windows 10'da böyle bir sorun varmış, onun çözümünü Win 8.1 de deneyelim. Genişletmek için tıkla... Deneyelim.
Çapkın Kont dedi: Bende de bellenim yazıyor BIOS anlamına geliyor. Windows 10'da böyle bir sorun varmış, onun çözümünü Win 8.1 de deneyelim. Genişletmek için tıkla... Deneyelim.
Çapkın Kont Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 269 Makaleler 1 27 Ocak 2021 #17 Çapkın Kont dedi: Windows 10'da böyle bir sorun varmış, onun çözümünü Win 8.1 de deneyelim Genişletmek için tıkla... Konuya Baktım Adamlar Direk Reset Atarak Çözmüşler
Çapkın Kont dedi: Windows 10'da böyle bir sorun varmış, onun çözümünü Win 8.1 de deneyelim Genişletmek için tıkla... Konuya Baktım Adamlar Direk Reset Atarak Çözmüşler
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 27 Ocak 2021 #18 Çapkın Kont dedi: Konuya baktım adamlar direk reset atarak çözmüşler. Genişletmek için tıkla... O zaman bende bilgisayara format atayım.
Çapkın Kont dedi: Konuya baktım adamlar direk reset atarak çözmüşler. Genişletmek için tıkla... O zaman bende bilgisayara format atayım.
Çapkın Kont Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 269 Makaleler 1 27 Ocak 2021 #19 Silinmeyen Dosyalar Güvenli Modda Başlatınca Siliniyordu Siz Bide Onu Deneyin
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 27 Ocak 2021 #20 Çapkın Kont dedi: Silinmeyen dosyalar güvenli modda başlatınca siliniyordu siz bir de onu deneyin. Genişletmek için tıkla... Güvenli modu nasıl başlatabilirim?
Çapkın Kont dedi: Silinmeyen dosyalar güvenli modda başlatınca siliniyordu siz bir de onu deneyin. Genişletmek için tıkla... Güvenli modu nasıl başlatabilirim?