Hello Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 555 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2014 #1 Beyler dün Need For Speed çalışmıyor diye sildim. Yaptığım DLC'ler sorunluydu geri yükleme noktası var silmeden önceye ait. Ama sadece Yerel Disk C için , şimdi geri yükleme yapsam oyun geri gelirmi. Ve ne kadar sürer boyutu 5,43 Gb
Beyler dün Need For Speed çalışmıyor diye sildim. Yaptığım DLC'ler sorunluydu geri yükleme noktası var silmeden önceye ait. Ama sadece Yerel Disk C için , şimdi geri yükleme yapsam oyun geri gelirmi. Ve ne kadar sürer boyutu 5,43 Gb
AT7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 1.564 Makaleler 6 29 Temmuz 2014 #2 Bir oyun için sistem geri yüklemesi yapmak mantıklı değil. Sistem Geri Yükleme: Sık sorulan sorular - Windows Yardım
Bir oyun için sistem geri yüklemesi yapmak mantıklı değil. Sistem Geri Yükleme: Sık sorulan sorular - Windows Yardım
Hello Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 555 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2014 #3 Ben de yapmam da canım sıkılınca oynuyordum. Drift falan çalışıyordum .