E emirhanxcnm Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #1 Başlıkta okudugunuz gibi gizli simgeleri gösterdeki uygulamaların küçük simgeleri gözükmüyor. Gözükmesi için neler yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2023
Başlıkta okudugunuz gibi gizli simgeleri gösterdeki uygulamaların küçük simgeleri gözükmüyor. Gözükmesi için neler yapmalıyım?
4 472107 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.475 Çözümler 34 22 Mart 2023 #2 emirhanxcnm dedi: Başlıkta okudugunuz gibi gizli simgeleri gösterdeki uygulamaların küçük simgeleri gözükmüyor. Gözükmesi için neler yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Gizli öğeden çıkartmanız gerek diye biliyorum. Bendede olmuştu öğelerin klasörünü gizli yapıp öğeleri normal görünür bir vaziyette bırakmıştım.
emirhanxcnm dedi: Başlıkta okudugunuz gibi gizli simgeleri gösterdeki uygulamaların küçük simgeleri gözükmüyor. Gözükmesi için neler yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Gizli öğeden çıkartmanız gerek diye biliyorum. Bendede olmuştu öğelerin klasörünü gizli yapıp öğeleri normal görünür bir vaziyette bırakmıştım.