Denizoo Kilopat Katılım 9 Aralık 2014 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2014 #1 Bilgisayarda Windows 8.1 var ama dili turkce yapıyorum ama bazi yerler turkce olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2014
yavinas Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2013 Mesajlar 1.324 Çözümler 1 Yer İzmir 9 Aralık 2014 #2 İngilizce versiyonunu yüklediysen heryer Türkçe olmuyor.
F fatih52 Ziyaretçi 9 Aralık 2014 #3 Türkçe versiyonu ile kurulum yap. Daha iyi olur. Ama kullanabilirsen bu şekilde kullan. İngilizceye alışmış olursun.
Türkçe versiyonu ile kurulum yap. Daha iyi olur. Ama kullanabilirsen bu şekilde kullan. İngilizceye alışmış olursun.
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2014 #4 Ben de Windows ingilizce kurup Türkçe dil paketi yükledim. Windows ile alakalı her şey Türkçe. Kullandığınız programların ingilizce olmasıyla alakalı olmasın? Son düzenleme: 9 Aralık 2014
Ben de Windows ingilizce kurup Türkçe dil paketi yükledim. Windows ile alakalı her şey Türkçe. Kullandığınız programların ingilizce olmasıyla alakalı olmasın?