Windows 8.1 Industry Metro Ekranını Sıfırlama

CaiNe_

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. Umarım derdimi burada çözüme kavuşturabilirim?
Bundan bir süre önce tablet almaya karar verdim. Almadan önce windows 8.1 tecrübesi için elimdeki eski bir laptopa maalesef windows 8.1 industry yükledim ve yıllardır kullandığım mail adresi ile açtım. Tabi bu yüzden senkronizasyon oldu. Daha sonra bu sürümün metro arayüzünü beğenmediğim için ve laptopta dokumatik ekran olmadığı için sildim ve kullanmadım.

Windows 8.1 industry Metro ekranı:

WE8I.jpg

Daha sonra bir tablet aldım. Başıma geleceklerden habersiz kurulum yaptım ve mail adresimle oturum açtım. Lakin maalesef metro arayüzü ve uygulamalar windows 8.1 industry durumunda açıldı.

Ben bunu iptal etmek istiyorum kısaca bu senkronizasyonu iptal etmek istiyorum. Skydrive ayarlarını kapadım. Tekrar başka bir makinede windows 8.1 industry yükledim oradan da skydrive kapadım. Fabrika ayarları herşeyi denedim ama düzelmedi sizden yardım bekliyorum. Kısaca yüklemenin aşağıdaki gibi olmasını istiyorum.

Herkese teşekkür ederim....

new-start-screen.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulumda masaüstü düzenini eşitle demediğiniz sürece senkronize olmaz. Windows kurulumda soruyor bunu.
Neden yanlış yönlendiriyorsunuz?
Kurulumda masaüstü düzenini etkinleştir diye bir seçenek çıkmıyor.
Hem masaüstü düzeni ne alaka?
Yardım bulmak için buraya geldim.
Neden milletin vaktini heba ediyorsunuz?

Bu sorunuma çare var mıdır?

Biraz araştırdım, Industry sürümünün arabirimi zaten öyle baktığım çoğu örnekte. Industry değil Core veya Pro kuracaksınız:

Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları

Recep bey ama şöyle bir sorunum var. Ben tablet aldım ve içinde zaten orjinal bir windows 8.1 bulunmakta. Lakin o windowstan giriş yapınca İndustry girişi gibi oluyor. Metro arayüzü ve diğer uygulamalar eksik. Benim sorunum Industry'deki senkronizasyonu iptal edememekte...
Dediğiniz RTM sürüm bunu çözecek mi? Emin misiniz? Çünkü tablete format atıp recovery bölümünü sileceğim tabletin kendi windows 8.1'i gidecek.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı