Çözüldü Windows 8.1 Industry Pro Windows 10'a yükseltilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

thegears

Hectopat
Daha fazla  
YouTube'dan bir ISO gördüm, indirdim. Sürümü Windows 8.1 ındustry Pro. Buraya kadar her şey güzel, sonra sistemden sıkıldım ve Windows 10'a geri döneceğim. İndiriyorum, flasha yazdırıyorum ve setup.exe'yi çalıştırıyorum ve diyor ki; "Windows could not determine the language to use for setup".

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows Embedded 8.1 Industry Pro sürümünden Windows 10'a yükseltme seçeneği bulunmamakta. Sıfır kurulum yapmalısınız.
Nasil yapacagim?

Ben ISO dosyalarini flasha yazdirdiktan sonra bios uzerinde ayar degisikligi yapamadigim icin direkt sourcesdaki setup.exe yi calistiriyorum ama exe calistirdigim zamanda `Windows could not determine the language to use for setup` hatasini veriyor.

Ben ISO dosyalarini flasha yazdirdiktan sonra bios uzerinde ayar degisikligi yapamadigim icin direkt sourcesdaki setup.exe yi calistiriyorum ama exe calistirdigim zamanda `Windows could not determine the language to use for setup` hatasini veriyor.
Windows Embedded 8.1 Industry Pro sürümünden Windows 10'a yükseltme seçeneği bulunmamakta. Sıfır kurulum yapmalısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…