emrel1 Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #1 Windows 8.1 laptopum var. Minecraft Launcher'i indiriyorum tıklıyorum ve direkt kapanıyor açılmıyor bunu nasıl düzeltebilirim?
Windows 8.1 laptopum var. Minecraft Launcher'i indiriyorum tıklıyorum ve direkt kapanıyor açılmıyor bunu nasıl düzeltebilirim?
ErenPredator Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 381 Çözümler 3 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #2 emrel1 dedi: Windows 8.1 laptopum var. Minecraft Launcher'i indiriyorum tıklıyorum ve direkt kapanıyor açılmıyor bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Sürücüleri kurun ekran kartının ve sistem özelliklerini söyleyin aldığınız hata kodu varsa paylaşın. Artı 0 Eksi
emrel1 dedi: Windows 8.1 laptopum var. Minecraft Launcher'i indiriyorum tıklıyorum ve direkt kapanıyor açılmıyor bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Sürücüleri kurun ekran kartının ve sistem özelliklerini söyleyin aldığınız hata kodu varsa paylaşın.