Windows 8.1 Mağaza Uygulamaları Sunucuya Bağlanılamıyor Hatası

Modemi resetlemem mümkün değil sanırım; çünkü bir kurumun internetini kullanıyorum. Sistem dosyalarım nasıl büyük hasar gördü emin değilim, genelde sade bir kullanıcıyımdır. Bilgisayarı formatlamak şu süreçte biraz zor olur sanırım benim için, üniversite de bitirme projem üzerine yoğun zaman sarf ettiğim bir dönemdeyim. Başka bir öneriniz olur mu benim için, eğer elden başka birşey gelmez ise bir şekilde format atmaya çalışacağım.

Modem resetleme haricindeki diğer işlemleri de uygulayın. DNS'yi değiştirin ve Kaspersky 2015 ile detaylı bir virüs taraması gerçekleştirin.
Dediklerinizi uyguladım fakat , sanırım birşeyler hala sorunlu. Sizin dediğiniz gibi temiz kurulum yapmaya karar verdim. Fakat bir sorum olacak size, geçen seferde bu sorun ile karşılaşmıştım:: Benim bilgisayarım Asus marka " N53SN-SZ002V, Asus'un resmi sitesinden bu bilgisayara ait driver bulamıyorum, sadece Windows 7 için driver olduğunu gösteriyor. Bana bu konuda yardımcı olursanız size minnettar olurum. Çok teşekkür ederim şimdiden....

Adsız.png

Bu konuda bir fikir sahibi arkadaş yok mu ???

İlginiz ve önerileriniz için size çok teşekkür ederim. Söylediklerinizi uyguladım fakat hala aynı sorun devam etmekte.

Komutlarla ilgili ekran görüntülerini paylaşmamı ister misiniz?

Bende de aynı sorun oluyor benim tahminime göre Windows 8 kullandığımız için mağazayla çevrimiçi bağlantı kuramıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı