Mağazaya giriyorum bir şey indirmek istiyorum ama "bu öge artık Windows mağazasından satın alınamıyor" diyor. Ama bazılarında hala çalışıyor sanki. Bu sorunun çözümü var mı?
Hocam maalesef açık fakat bizzat da kullanıyorum hiç yüklemeyi denemeyin bile. Exeden bıktım derken 1 gün sonra mağazadan bıraksınız ve sırf bir şeyler indiremeyesiniz diye bildiğin bozmuşlar hatasız indiremiyorsunuz bir şey ama sorunun cevabı evet hala kullanılıyor.
Hocam maalesef açık fakat bizzat da kullanıyorum hiç yüklemeyi denemeyin bile. Exeden bıktım derken 1 gün sonra mağazadan bıraksınız ve sırf bir şeyler indiremeyesiniz diye bildiğin bozmuşlar hatasız indiremiyorsunuz bir şey ama sorunun cevabı evet hala kullanılıyor.
Evet ama sayılı yani ezberlersin neredeyse %98'inin güncellemesi gelmemiş yani bu yüzden açılmıyor ama ne hikmetse indirmeye izin veriyorlar yani sorunun cevabı evet.
Evet ama sayılı yani ezberlersin neredeyse %98'inin güncellemesi gelmemiş yani bu yüzden açılmıyor ama ne hikmetse indirmeye izin veriyorlar yani sorunun cevabı evet