Windows 8.1 mağazası hala kullanılıyor mu?

EREN2702

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 8.1 32-bit, İntel Core 2 Duo 2.00 Ghz, 222 GB HDD, NVIDIA Geforce 9200m GS, Laptop.
Meslek
Öğrenci
Mağazaya giriyorum bir şey indirmek istiyorum ama "bu öge artık Windows mağazasından satın alınamıyor" diyor. Ama bazılarında hala çalışıyor sanki. Bu sorunun çözümü var mı?

8.1'de sanırım artık mağaza desteği yok.

Mağaza açık ama uygulamaların çoğunun ya desteği bitmiş ya da artık kullanılmıyorlar.

Desteği süren bir uygulama yok mu?

Sıkılıyorum, mağazadan bir şey indirmek istiyorum "Exe'den bıktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Desteği süren bir uygulama yok mu?

Sıkılıyorum mağazadan bir şey indirmek istiyorum. "exe'den bıktım".

Hocam maalesef açık fakat bizzat da kullanıyorum hiç yüklemeyi denemeyin bile. Exeden bıktım derken 1 gün sonra mağazadan bıraksınız ve sırf bir şeyler indiremeyesiniz diye bildiğin bozmuşlar hatasız indiremiyorsunuz bir şey ama sorunun cevabı evet hala kullanılıyor.

Hocam maalesef açık fakat bizzat da kullanıyorum hiç yüklemeyi denemeyin bile. Exeden bıktım derken 1 gün sonra mağazadan bıraksınız ve sırf bir şeyler indiremeyesiniz diye bildiğin bozmuşlar hatasız indiremiyorsunuz bir şey ama sorunun cevabı evet hala kullanılıyor.

Mağazadan bir şey indirebiliyor musun?

Mağazadan bir şey indirebiliyor musun?

Evet ama sayılı yani ezberlersin neredeyse %98'inin güncellemesi gelmemiş yani bu yüzden açılmıyor ama ne hikmetse indirmeye izin veriyorlar yani sorunun cevabı evet.

Evet ama sayılı yani ezberlersin neredeyse %98'inin güncellemesi gelmemiş yani bu yüzden açılmıyor ama ne hikmetse indirmeye izin veriyorlar yani sorunun cevabı evet
İndirebileceğim bir tane uygulama söyler misin?

Mağazadan ilk defa bir şey indireceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı