MeWFX Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, dün Windows 10'dan Windows 8.1'e geçtim. Her şey güzel ama Minecraft acılmıyor. Hata falan vermiyor.
Arkadaşlar, dün Windows 10'dan Windows 8.1'e geçtim. Her şey güzel ama Minecraft acılmıyor. Hata falan vermiyor.
L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 10 22 Mayıs 2021 #11 TeamExtreme Launcher dener misiniz? Benimde W8.1 ama gayet duzgun calisiyor. Artı 0 Eksi
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #12 MeWFX dedi: Peki Clientler Genişletmek için tıkla... Oynuyorum 8.1 de.Sebep bu değil. Artı 0 Eksi
KS KS MeWFX Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #13 Leka dedi: Teamextreme Launcher dener misiniz? Benim de W8.1 ama gayet duzgun calisiyor. Genişletmek için tıkla... Acaba ayar falan mı kapattım normalde olması lazım. Artı 0 Eksi
Leka dedi: Teamextreme Launcher dener misiniz? Benim de W8.1 ama gayet duzgun calisiyor. Genişletmek için tıkla... Acaba ayar falan mı kapattım normalde olması lazım.
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 22 Mayıs 2021 #14 Buradan orijinal launcher'in demosunda deneyin bir de. Artı 0 Eksi
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #15 MeWFX dedi: Acaba ayar falan mı kapattım normalde olması lazım. Genişletmek için tıkla... TLauncher kullanıyorsanız sağ veya sol alttan ayalar simgesine tıklayıp settings deyip verebildiğiniz rami maksimuma çıkartın. Artı 0 Eksi
MeWFX dedi: Acaba ayar falan mı kapattım normalde olması lazım. Genişletmek için tıkla... TLauncher kullanıyorsanız sağ veya sol alttan ayalar simgesine tıklayıp settings deyip verebildiğiniz rami maksimuma çıkartın.
KS KS MeWFX Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #16 Metonoktaexe dedi: TLauncher kullanıyorsanız sağ veya sol alttan ayalar simgesine tıklayıp settings deyip verebildiğiniz RAM'i maksimuma çıkartın. Genişletmek için tıkla... Simdi deneyecegim. Metonoktaexe dedi: TLauncher kullanıyorsanız sağ veya sol alttan ayalar simgesine tıklayıp settings deyip verebildiğiniz RAM'i maksimuma çıkartın. Genişletmek için tıkla... Sanırım buldum sonuru driverlarım eski sürüm diyor TLauncher. Son düzenleme: 22 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Metonoktaexe dedi: TLauncher kullanıyorsanız sağ veya sol alttan ayalar simgesine tıklayıp settings deyip verebildiğiniz RAM'i maksimuma çıkartın. Genişletmek için tıkla... Simdi deneyecegim. Metonoktaexe dedi: TLauncher kullanıyorsanız sağ veya sol alttan ayalar simgesine tıklayıp settings deyip verebildiğiniz RAM'i maksimuma çıkartın. Genişletmek için tıkla... Sanırım buldum sonuru driverlarım eski sürüm diyor TLauncher.