Windows 8.1 performans arttırma yöntemleri

SayDeath

Kilopat
Merhabalar Technopat halkı! İlk öncelikle söyleyeceğim şey ben Windows 7'den Windows 8.1'e geçtim. Windows 8.1 hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Ve buna + olarak CS:GO oynuyorum. Windows 8.1'de nasıl performans arttıracağımı söyler misiniz?

Sistemim:
  • İşlemci: Core 2 6300
  • RAM: 4,00GB
  • Ekran kartı: NVIDIA GT GeForce 430

Yardım etmeye çalışıyorum, yediğim tavıra bak :D Şaka gibi.

1 )Sürücüleri eksiksiz yükle.
2 )Güncelleştirme yap.
3 )Windows'u orijinal kullanacağım diye KMSpico türevli sahte uygulama kullanma.
4 )Bios güncellemesi yap.
6 )AppData - Local -Temp dosyasının içini temizle. Silinmeyenler için atla de.
7 )Windows Temp dosyası içindeki dosyaları sil, silinmeyenler için atla de.
9 )CCleaner kullan.
10 )Komut yönetici kısmından services.msc yazın enter'e basın bilgisayar açılırken otomatik başlayan uygulamalara göz atın.
Örnek ; Yazdırma Biriktiricisi - "Devre Dışı" (Yazıcınız Varsa Kalsın) / Google Update "Devre Dışı" / Skype Updater "Devre Dışı" gibi.
İnternetten bulup düzenledim biraz. Bildiğim kadarıyla.

@Anil26
1) Maddeyi Driver Booster ve aygıt yöneticisindeki sarı tiklere baktım (sarı tik yok) ve güncellediğimi düşünüyorum
2)Windows update den şu anda birşey indiriyorum
4)Nasıl yapcağımı bilmiyorum açıkcası
6)Yapılı
7)Yapılı
9)Yapılı
10)Orayı fazla kurcalamıyım ben salağım bozarım şimdi

@Anil26 Windows 8.1'in 9600'dan üstüne yazılım güncellemesi çıkmadığından dolayı bir performans artışı olmaz güncellemeler ile, yeni format atmışsa zaten sürücüler günceldir ve son dediğine sonuna kadar katılıyorum ama Microsoft Mağaza'sına giriş yapmazsa Skype for Windows 8.1 sürümü güncellenmez zaten.
Bence ek olarak;
1-Başlangıç uygulamalarını tamamen kaldırın, uygulama otomatik açılmasın, kullanacağınız zaman açarsınız.
2-Bütün animasyonları kapatın+Windows Classic temalarını kullanın.

@SaviorAngel™ Bütün Animasyonları kapatmayı + windows classic kullanmasını bilmiyorum yol gösterirmisin lütfen abi.
Ve başlangıçım böyle
Screenshot_2.png

Cracksiz ile crackli W7 arasında bile dağlar kadar fark var. Cracksiz olmalı önce Windows sürümü önemli değil. İşlemcim seninkinden az daha iyi setupını bile indirmem antivirüsün. Zaten zor katlanıyorum. Benim tercihim bu yönde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı