Windows 8.1 performans arttırma yöntemleri

Cracksiz ile crackli W7 arasında bile dağlar kadar fark var. Cracksiz olmalı önce Windows sürümü önemli değil. İşlemcim seninkinden az daha iyi setupını bile indirmem antivirüsün. Zaten zor katlanıyorum. Benim tercihim bu yönde.
Bence antivirüs nereden indirme yapacağını bilmeyen ve hangi bağlantının virüs olup olmadığını anlayamayan kişiler için yapılmıştır genel olarak (son kullanıcı açısından, serverleri karıştırırsak ipin ucunu kaçırmış oluruz), Crack'li Windows ile Crack'siz Windows arasında ben fark görmedim ama lisanslı kullanmanızı kesinlikle öneririm.

@SaviorAngel™ Zaten ben ordaki herşeyi kapatmıştım animasyonlar zaten kapalıydı. Temalardan hangisini seçeyim?
Screenshot_1.png

@SaviorAngel™ başka birşey önerebilir misin ?
Tarayıcı olarak Google Chrome yerine Mozilla Firefox veya Brave gibi tarayıcıları kullanman, C sürücüsünde her zaman 50-60 GB boş alan bırakman önerebileceğim şeyler, virüs programlarına ihtiyacınız yoksa cihazda asla bulunmasınlar, CCleaner gibi silme uygulamalarından da uzak durun, Crack atmayın Windows yazılımına veya KMSpico ile atmayın en azından (ama OEM lisanslar en fazla 30-40 TL, tabi alamam diyorsanız KMS bile lisanssız kullanmaktan daha iyidir).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı