Windows 8.1 Pro 64 Bit Fl Studio 11 Sorunu

Forumdaki Windows 8.1 'le ilgili yazıları görünce gaza geldim indirdim kurdum ve şimdi kullandığım Fl Studio 11 programında hata veriyor. İlk setup'ta verdi. Sonra açıldı setup, yükledim. Program masaüstünde kısayoluda oluştu. Açtığım anda Bozuk görüntü deyip birde 'Runtime error 216 at 006C54DA' diye bir daha hata verdi. Bunun sebebi nedir? Ben bir producer'üm o yüzden Fl Studio'ya ihtiyacım var. Onun dışında Windows 8.1 güzel

Lütfen yardım edin. Yoksa Windows 7 geri döneceğim.

İlk çıkan hatanın resmi: Bozuk Görüntü olan :

Son düzenleyen: Moderatör:

Daha yeni keşfettiğim program ekle veya kaldırda Windows özellikleri diye bir şey var. Aç kapat orada. Net Framework 4 vardı ve 3.5 içinde 2.0 vs filan diye Onları etkinleştirdim. Şuan upload ediyor. Aynı kapıya çıkar mı? Veya işe yarar mı? İptal mi edeyim?

İşte aynısını yaptım hocam indirince kurmuyor... İşe yararmı?

Kurmuyor ise kurulu demektir. Bozuk görüntü hatası sadece 8.1'de olan bir şey değil, diğer Windows sürümlerinde de mevcut. Sizin 8.1'de denk gelmeniz 8.1'i kötü kılmaz. Uyumlu modunu deneyin o zaman.

Ekran kartı sürücünüzü de kurun. Kullandığınız virüs programını da belirtin. Bilgisayarınız da virüs olma durumu da muhtemel.

https://www.technopat.net/forum/guvenlik/31903-hijackthis-log-paylasimi-ve-cozumleri.html

Şu konuya da bir göz atın ve tarama yapın.

1. Kötü demedim hoşuma bile gitti dedim ve Windows 7 dede kullandım programı hata almadım
2. Ekran kartı driverini kurmadım ama tanıyor gerek var mı?
3. Yeni format attım dediğim gibi 1 gün olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…