T Tyrex00 Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 675 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #1 Windows 8.1 Pro yaptım hesap girmemiştim, yani oturum açmamıştım nasıl şifreyi kaldırabilirim?
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 4 Haziran 2023 #2 Tyrex00 dedi: Windows 8.1 Pro yaptım hesap girmemiştim, yani oturum açmamıştım nasıl şifreyi kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar üzerinden Outlook veya Gmail hesabınızla bir yerde oturum açtıysanız bunlardan birinin şifresini deneyin, veya şifre yazmadan direkt giriş yapmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Tyrex00 dedi: Windows 8.1 Pro yaptım hesap girmemiştim, yani oturum açmamıştım nasıl şifreyi kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar üzerinden Outlook veya Gmail hesabınızla bir yerde oturum açtıysanız bunlardan birinin şifresini deneyin, veya şifre yazmadan direkt giriş yapmayı deneyin.
CoderGamer Decapat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri HP db1076nt Laptop (Çok Kasıyor Önermem) Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #3 Tyrex00 dedi: Windows 8.1 Pro yaptım hesap girmemiştim, yani oturum açmamıştım nasıl şifreyi kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Usb ye şifre kırıcı yazdırıp bios dan yapabiliyorsunuz diye biliyorum youtube da kaynağı var işim olmasa atardım ama şuan meşgulüm. Artı 0 Eksi
Tyrex00 dedi: Windows 8.1 Pro yaptım hesap girmemiştim, yani oturum açmamıştım nasıl şifreyi kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Usb ye şifre kırıcı yazdırıp bios dan yapabiliyorsunuz diye biliyorum youtube da kaynağı var işim olmasa atardım ama şuan meşgulüm.
Jennifer Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 465 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #4 Ophcrack LiveCD sürümü işinizi görebilir. Genelde kaba kuvvet ile bulabiliyor şifreyi. Artı 0 Eksi