Windows 8.1 sistem açılmama sorunu

Yasin A.

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar PC'mde Windows 10 pro 64 bit yüklü. 1 hafta önce yeni HDD elime ulaştı taktım Windows 8.1 64 bit Pro kurdum. (Elimde o olduğu için) ilk 3 gün gayet sorunsuz hızlı bir şekilde çalışıyordu sonra sistem açılmadı. 1 saat yükleme ekranında bekledim (yuvarlakların döndüğü yer). Reset attım 25-30dk. civarı gibi bir şey de açıldı. Fakat çok ağır tıklıyorsun 15 20 saniye sonra cevap geliyor.

Bende virüs felan vardır diye tekrar formatladım (kontrol etme imkanım olmadı). Yine 3 gün felan güzeldi tekrar aynı oldu. Ben de RAM'de sıkıntı vardır. Diye çıkardım tek slotu hızlandı ama gene bir programı açınca falan yanıt vermiyor oluyordu düzeliyordu. Anlayacağınız gene aynıydı.

Sonra Windows 10 pro 64 bit yükledim hızlı sorun yok. HDTune'dan baktığımda hiç bir sorun yok şu an tek slot RAM takılı diğer slotu takmadım. Önerilerinizi yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 de diski yüzde yüz kullanınca bana da oluyordu bir türlü halledemiştim o sorunu ve windows 10 geçmiştim. Sorunsuz çalışıyor Windows 10 Windows 10 da kalmanızı tavsiye ederim ve diğer RAM'i de takınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…