Windows 8.1 sonrası sistem yeniden başlatma sorunu

tuhafcoder

Kilopat
Daha fazla  
Beyler 4 gun once sifir aldigim bir masaustu bilgisayar var. 1 gun sorunsuz calisti tabii Window 7 idi Windows 8.1 attiktan sonra oldu ne olduysa. Bilmiyorum PC kendi kendine hic acilmadan da reset atti veya 30dk gecse de atabiliyor. HDD zarar gordu mu falan diye dusunüyorum. Daha alali 4 gun oldu.

Sen niye gidip içine Windows 7 yüklü kasa aldın? Kaldıracağını düşünüyorsan sağlam bir iso indirip Windows 10 yükle bence daha iyi. 8.1 arıza. Her kapatıp açtığında Windows güncelleniyor gibi şeyler çıkıyorsa Windows Update hizmetini kapatmayı tercih edebilirsin.

Birinci nesil i3-i5 çıkar muhtemelen.
freedos isletim sistem dedi yuklu gelince win 7 cikti. ben de window 8.1 tema hosuma gidiyor diye. leptop pcmin urun anahtari ile, microsoftan iso indirdim yukledim. dirver guncelemesi yaptim 2 3 gun duzeldi.simdi yeniden o islem oluyor.
win 7 yuklu oldugunu bilmiyordum freedos yuklu gosteriyordu gelince win 7 cikti.laptoptaki urun anahtarim ile win 8.1 iso sunu, microsoft dan indirdim yukledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…