Windows 8.1 Steam İndirmesi Yaparken Kilitlenme

ItsYusaK

Kilopat
Yer
KKTC, Girne
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar, yaklaşık 1 ay önce kargo ile PC'mi taşıdıktan sonra sorunlar başladı. Şu anda en önemli sorun Steam üzerinden oyun indirmesi başlatınca Steam yanıt vermiyor diyor ve HDD ışığı sönüyor. Wallpaper Engine üzerinden yaptığım hareketli arkaplan çalışıyor sadece. Daha sonra o da duruyor ve bilgisayar kitleniyor. Kapama tuşu bir işe yaramıyor mecburen güç tuşuna basılı tutarak kapıyor ve yeniden açıyorum. RAM testi yaptım hata çıkmadı. HDD Tune taramasında da bir sorun gözükmüyor fakat HDD Tune açtığımda bazen yine aynı sorun oluyor. HDD ışığı yanmıyorken mouse imleci vs. hareket ediyor ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk öncelikle virüsleri tarat sonra harddisk birleştirme işlemi yap sonra olmadı format at ama Windows 10 kur
Format attım zaten Windows 10'du donmalar bundan da kötüydü. Virüs olması imkansız tüm uygulamalarım orjinal ve format atalı 1 hafta oldu. HDD birleştirme nasıl yapayım birde HDD Tune görüntüsü atacağım biraz garip geldi bana.

Arkadaşlar lütfen yardım edin zor durumdayım. Oyunlarda da sık sık droplar oluşuyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    19,1 KB · Görüntüleme: 92
  • Adsız1.png
    Adsız1.png
    19,3 KB · Görüntüleme: 90
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    16,7 KB · Görüntüleme: 143
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı