Ostrn
Femtopat
Daha fazla
Öncelikle tekrardan merhabalar, bilgisayarın sistem özellikleri Windows 10'u işlevsel olarak çalıştıramadığından ötürü, Windows 8.1'e düşüş gerçekleştirdim (belki aklınıza çözüm olarak gelirse diye belirtmemde fayda var, RAM yükseltmek adına bütçe sahibi değilim). Bu geçişimin ardından hemen hemen birçok Driver'ı, sorunsuz çalışmaları sureti ile indirebildim, ancak ne kadar araştırırsam araştırayım "ağ denetleyicisi" için uygun sürücü bulamadım. Aygıt yöneticisinden ağ denetleyicisinin donanım kimliğini internette arattığımda uygun Driver'ı buldum ancak bu driver da yalnızca Windows 10 için kurulabiliyor.
Donanım kimliği:
PCI\VEN_10EC&DEV_C821&SUBSYS_C02417AA&REV_00
Özetleyecek olursam, bilgisayarın doğru düzgün çalışması için Windows 8.1'de kalmam gerekiyor, şu anda tek sorun internet driverı, ve bu cihazın donanım kimliğini arattığımda destek sunan tek driver versiyonu da Windows 10 için mevcut. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Tavsiyelerinize açığım.
(Şayet Windows 7'ye geçiş yaparsam driver adına daha az sıkıntı çekecek isem, onu da seve seve yaparım, bunun hakkında da görüşlerinizi bekliyorum)
Donanım kimliği:
PCI\VEN_10EC&DEV_C821&SUBSYS_C02417AA&REV_00
Özetleyecek olursam, bilgisayarın doğru düzgün çalışması için Windows 8.1'de kalmam gerekiyor, şu anda tek sorun internet driverı, ve bu cihazın donanım kimliğini arattığımda destek sunan tek driver versiyonu da Windows 10 için mevcut. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Tavsiyelerinize açığım.
(Şayet Windows 7'ye geçiş yaparsam driver adına daha az sıkıntı çekecek isem, onu da seve seve yaparım, bunun hakkında da görüşlerinizi bekliyorum)
Son düzenleyen: Moderatör: