Windows 8.1 "sürüm uyumlu değil" hatası

YusufAGH

Decapat
Daha fazla  
Setup exe yi açtığımnda bu dosyanın sürümü çalıştırdığınız Windows sürümüyle uyumlu değil hatası veriyor ve sistemim 32 Bit ama eskiden formattan önce 64 bittti ve 64 Bit indirmek istiyorum ve üstüne ISO dosyalarını açın ca bir sürü expoler.exe açılıyor.

Dosya Ekleri

• sorun.PNG
    15 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kendinizde diyorsunuz "işlemcim 64 Bit ama 32 Bit Windows kurulu ve ben 64 Bit Windows kurmak istiyorum" hocam azıcık düşünün 32 Bit sistemde 64 Bit yazılım çalışır mı? İndirdiğiniz ISO dosyasını Rufus ile bir USB belleğe yazdırın ve bilgisayarı USB bellekten başlatın kurulum gerçekleşecektir.

abi rufus dan yazdırıyom ama olmuyo hata oluyo bida deniyim yinede Allah Razı Olsun Kral Teşekkürler

Kardeşim bir daha yazdırıp deneyeceğim olmazsa yazarım ilgin için teşekkürler

Intel Core i5 3210 işlemcim var hedef sistemini ne seçmeliyim sana zamet.

UEFI CSM yok diye seçtim.

Son düzenleme:
Kardeşim bir daha yazdırıp deneyeceğim olmazsa yazarım ilgin için teşekkürler.

Intel Core i5 3210 işlemcim var hedef sistemini ne seçmeliyim sana zamet.

UEFI CSM yok diye seçtim.

Hocam keşke disk yönetiminden bakıp seçseydiniz anakart UEFI desteklemiyor ise MBR seçmeniz iyi olurdu.

Hocam sadece bu bilgi yetmez. Ve ek olarak 32 Bit işletim sistemleri UEFI desteklemez bu yüzden MBR olarak yazdırmanız lazım idi.

Tamam dır hocam. Yeniden yazıdıyım algılamadı zaten

Hocan kapatıp açtım PC'yi ve hiçbir şey olmadı.

Hocam sadece bu bilgi yetmez. Ve.

Hocam sadece bu bilgi yetmez. Ve ek olarak 32 Bit işletim sistemleri UEFI desteklemez bu yüzden MBR olarak yazdırmanız lazım idi.

Hocam olmuyor yeniden başlatıyom yeniden yazdırdım zaten yeniden başlatıyom olmuyor.

Son düzenleme:
Tamam dır hocam. Yeniden yazıdıyım algılamadı zaten

Hocan kapatıp açtım PC'yi ve hiçbir şey olmadı.

Hocam olmuyor yeniden başlatıyom yeniden yazdırdım zaten yeniden başlatıyom olmuyor.

Sadece yeniden başlatmayacaksınız bilgisayarı kapatıp USB'den başlatacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…