A ABDULKERİM_turan Hectopat Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #1 Ben Google Chrome veya başka bir tarayıcıda gezerken çok donma ve kasma oluyor. Acaba bunun sebebi nedir?
Ben Google Chrome veya başka bir tarayıcıda gezerken çok donma ve kasma oluyor. Acaba bunun sebebi nedir?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 27 Ocak 2015 #2 Sadece işletim sistemini bilmemiz yetmiyor maalesef. Sisteminizin tüm bileşenlerini belirtin lütfen.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.480 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 27 Ocak 2015 #3 Malwarebyte ile bir kontrolden geçirin. CCleaner ile temizlik yapıp durumu bildirin. Eklentileri devre dışı bırakıp da kontrol edin.
Malwarebyte ile bir kontrolden geçirin. CCleaner ile temizlik yapıp durumu bildirin. Eklentileri devre dışı bırakıp da kontrol edin.