Windows 8.1 tüm sürümlerine nereden ulaşılır?

231981

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhabalar. Windows 8.1'in Pro ve Home bir de Home Single Language gibi versiyonları var. Gerek Microsoft'ta olsun gerekse internette ISO imajı paylaşan sitelerde olsun hepsinde sadece Pro versiyonu var. Mesela sadece Home ya da Home Single Language olan ISO nereden bulabilirim? Veya şöyle de olabilir. ISO içerisinde Pro, Home ve Home Single Language versiyonları olsun istediğimi kurabileyim. Nereden bulabilirim acaba var mı bilginiz?

Bu program ile ulaşabilirsin.

Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Ben gece rahat durmadım buradan 8.1 yazanı bir de 8.1 Single Language yazanları indirdim. Öncelikli sorum şu. Bu linkini verdiğim siteden indirdiklerim ile Windows ISO Downloader'de çıkan ISO'lar aynımı versiyonu olsun Update vs olsun bir farklılık var mı? Diğer sorum ise SS attım aşağı ya bunların farkları nelerdir? Sitede ki versiyonlar ile farklılar çünkü.

2020-11-14_14-31-56.jpg

Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Ben gece rahat durmadım buradan 8.1 yazanı bir de 8.1 Single Language yazanları indirdim. Öncelikli sorum şu. Bu linkini verdiğim siteden indirdiklerim ile Windows ISO Downloader'de çıkan ISO'lar aynımı versiyonu olsun Update vs olsun bir farklılık var mı? Diğer sorum ise SS attım aşağı ya bunların farkları nelerdir? Sitede ki versiyonlar ile farklılar çünkü.

Eki Görüntüle 737347
Bu program Microsoft'un sitesinden indirdiklerinle aynı indiriyor, son sürüm. Kolaylık olması açısından kullanılıyor. Bir farklılık yok yani.
N sürüm Media Player içermiyor.
K sürüm Kore için özel, bizlik bir şey yok.
KN sürüm ikisinin karışımıymış.

Sen Windows 8.1 kısmından ya Home ya da Pro olarak indireceksin. Gerisi zaten normal format.

Bu program Microsoft'un sitesinden indirdiklerinle aynı indiriyor, son sürüm. Kolaylık olması açısından kullanılıyor. Bir farklılık yok yani.
N sürüm Media Player içermiyor.
K sürüm kore için özel, bizlik bir şey yok.
KN sürüm ikisinin karışımıymış.

Sen Windows 8.1 kısmından ya Home ya da Pro olarak indireceksin. Gerisi zaten normal format.

Hocam aslında ben hafif ve gereksiz hizmetler olmaması açısından Home kullanmak istiyorum fakat verdiğim sitede sadece 8.1 ve SL var Home yok acaba bunların içerisinde mi oluyor kurulum da mı soruyor bize Home ya da Pro gibi? İkisini indirdim ama emin olmadan kurulum yapmak istemiyorum sanal sistem olarak kurup denesem mi acaba hangisinde bu sürümler yer alıyor diye?

Hocam aslında ben hafif ve gereksiz hizmetler olmaması açısından Home kullanmak istiyorum fakat verdiğim sitede sadece 8.1 ve SL var Home yok acaba bunların içerisinde mi oluyor kurulum da mı soruyor bize Home ya da Pro gibi? İkisini indirdim ama emin olmadan kurulum yapmak istemiyorum sanal sistem olarak kurup denesem mi acaba hangisinde bu sürümler yer alıyor diye?
Single Language çok daha hafif bir sürüm. Kullanmanı öneririm. Eğer onu indirip kuruluma geçersen bir şey sormadan kurar. Kurulumda sürüm sorması sadece iso dosyalarını paket halinde indirdiğinde oluyor diye biliyorum.

Single Language çok daha hafif bir sürüm. Kullanmanı öneririm. Eğer onu indirip kuruluma geçersen bir şey sormadan kurar. Kurulumda sürüm sorması sadece ISO dosyalarını paket halinde indirdiğinde oluyor diye biliyorum.

Hocam ISO'ları kontrol ettim de Virtual box ile Windows 8.1 olan ISO'da 8.1 ve 8.1 Pro sürümleri var. Düz 8.1 ile Pro arasında ki fark nedir? Diğeri zaten Single Language ona bakmaya gerek yok ama Home sürüme ait bir ISO yok mu? Cevabınızın ardından karar vereceğim çünkü SL ya da düz 8.1 kalıyor geriye. Pro istemiyorum zaten.

Hocam ISO'ları kontrol ettim de Virtual box ile Windows 8.1 olan ISO'da 8.1 ve 8.1 Pro sürümleri var. Düz 8.1 ile Pro arasında ki fark nedir? Diğeri zaten Single Language ona bakmaya gerek yok ama Home sürüme ait bir ISO yok mu? Cevabınızın ardından karar vereceğim çünkü SL ya da düz 8.1 kalıyor geriye. Pro istemiyorum zaten.
Düz 8.1 SL olarak geçiyordu sanırım ama tam emin değilim. Şu fotoğrafta en düşük sürüm düz 8.1. %99 SL'dir.

windows-8-1-editions.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı