Windows 8.1 update güncelleştirmeler denetleniyorda takılı kalma

Mizah

Kilopat
Yer
Çaycuma
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle windows single language 8.1 işletim sistemi kullanıyorum. Forumda konu açmadan nette araştırma yaptım bir dünya çözüm yolu denedim hala aynı sorun devam etmekte olup sinirimi bozmaktadır. Orjinal windows kullanıyoruz ama yok öyle bir şey der gibi bu sıkıntılar oluşuyor. Kusuruma bakmayın biraz sitem dolu yazdım ama neyse özetle sorunumu çözmekte yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı sıkıntı var, geçmiyor bu sıkıntı. Svchost CPU'dan da yiyor ne yapacağız ? :'(

@Mikail Fidan Güzel abim bakabilir misin ?

@Recep Baltaş Abi yardım eder misiniz, aynı sıkıntı bende de var. Sorun giderden de deniyorum lakin olmuyor.

@THE_MILLER Bir bakar mısın aynı sorun bende de var.

Son düzenleyen: Moderatör:
@By_ForD sorunun çözüldü mü ?

Ben sorunu çevrim dışı bir güncelleme yükleyerek çözdüm ama benim sorunum format sonrası ortaya çıkmıştı yinede dene istersen @By_ForD Download Update for Windows 8.1 for x64-based Systems (KB3138615) from Official Microsoft Download Center bunu indir yükle sonra bilgisayarını tekrardan başlat ve güncellemeleri denetlemeye çalış bakalım düzelecek mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…