SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 13 Mart 2021 #1 Merhaba. Öncelikle Windwos 7 kullanıcısıyken Windows 7 çirkin geliyordu. Windows 8.1'e geçtim. Hem daha iyi performans alıp hem de Windows 10 gibi yaptım ama şu Wi-Fi ikonlarını değiştirmek istiyorum. Nasıl yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2021
Merhaba. Öncelikle Windwos 7 kullanıcısıyken Windows 7 çirkin geliyordu. Windows 8.1'e geçtim. Hem daha iyi performans alıp hem de Windows 10 gibi yaptım ama şu Wi-Fi ikonlarını değiştirmek istiyorum. Nasıl yapacağım?
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 13 Mart 2021 #2 Değiştirilmez galiba. Veya ikon paketleri oluyor onları denemelisin. Artı 0 Eksi
KS KS SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 13 Mart 2021 #3 Faraenn dedi: Değiştirilmez galiba. Veya ikon paketleri oluyor onları denemelisin. Genişletmek için tıkla... İcon paketi yuklemek yerine kendim bulup yaptım.Varsayılan olarak yaptım Artı 0 Eksi
Faraenn dedi: Değiştirilmez galiba. Veya ikon paketleri oluyor onları denemelisin. Genişletmek için tıkla... İcon paketi yuklemek yerine kendim bulup yaptım.Varsayılan olarak yaptım
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 13 Mart 2021 #4 SemihDnz dedi: icon pakeit yerine int bulup varsayılan yaptımda wifi yide değiştircem Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Yan tarafran çözüm olarak işaretlerseniz mutlu olurum. Artı 0 Eksi
SemihDnz dedi: icon pakeit yerine int bulup varsayılan yaptımda wifi yide değiştircem Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Yan tarafran çözüm olarak işaretlerseniz mutlu olurum.