Windows 8.1 yükseltmeden sonra WiFi bağlantısı gidiyor

Win 7'den yükseltme yöntemi ile mi geçiş yaptınız? Eğer böyle ise sürücüyü kaldırıp güncel sürücüyü kurun. Yada en temizi temiz format atın güncel sürücüleri kurun. Hala sorun devam ederse aygıt yöneticisinden ağ başdaştırıcılarına girip, kullandığın aygıt özelliklerine tıklayıp güç kısmında olan tikleri kaldırıp tamam tıklayın.

Win 7'den yükseltme yöntemi ile mi geçiş yaptınız? Eğer böyle ise sürücüyü kaldırıp güncel sürücüyü kurun. Yada en temizi temiz format atın güncel sürücüleri kurun. Hala sorun devam ederse aygıt yöneticisinden ağ başdaştırıcılarına girip, kullandığın aygıt özelliklerine tıklayıp güç kısmında olan tikleri kaldırıp tamam tıklayın.
Hayır Windows 7'den yükseltme ile geçmedim. Format atmıştım tamamen. Daha önce bu sorunu Windows 7'ye dönüp "Fn+F5" tuş kombinasyonu ile bağlantıları açıp tekrar Windows 8.1'e döndüğümde sorun çözülüyordu fakat Windows 8.1'de bu bu tuş kombinasyonunu bulamadım. Sürücüler güncel. Şimdi Windows 10 Insider Preview indiriyorum. Tuş kombinasyonunu belirten arkadaşlar olursa sistemde değişterme yapmadan işimi çözebilirim. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Dediğiniz yöntem ise işe yaramadı.

Maalesef işe yaramadı @Murat5038. Wi-Fi fotoğraftaki gibi kapandı ve açılmıyor.
Adsız.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı