Ali Erdoğan Hectopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 230 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Meslek Öğrenci 2 Şubat 2014 #1 Merhabalar hoparlörden bazen cızırtılı sesler duyuyorum. Çözümü nedir ?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 4 Şubat 2014 #2 Çeşitli nedenleri olabilir. Bilgisayar açıkken mi bu cızırtı gelmekte yoksa bilgisayar kapalı hoparlör açık ama halen cızırtı gelebilmekte mi ?
Çeşitli nedenleri olabilir. Bilgisayar açıkken mi bu cızırtı gelmekte yoksa bilgisayar kapalı hoparlör açık ama halen cızırtı gelebilmekte mi ?
Ali Erdoğan Hectopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 230 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Meslek Öğrenci 4 Şubat 2014 #3 THE_MILLER dedi: Çeşitli nedenleri olabilir. Bilgisayar açıkken mi bu cızırtı gelmekte yoksa bilgisayar kapalı hoparlör açık ama halen cızırtı gelebilmekte mi ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açıkken bu cızırtıyı duyuyorum.
THE_MILLER dedi: Çeşitli nedenleri olabilir. Bilgisayar açıkken mi bu cızırtı gelmekte yoksa bilgisayar kapalı hoparlör açık ama halen cızırtı gelebilmekte mi ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açıkken bu cızırtıyı duyuyorum.
parisapo Kilopat Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 489 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hırdavat 5 Şubat 2014 #4 Bilgisayarınız açıkken, hoparlörünüzü çıkartıp, cızırtı var mı diye bir bakın, eğer hayla cızırtı varsa büyük ihtimal ses kartınıza bir şey olmuş, olabilir.
Bilgisayarınız açıkken, hoparlörünüzü çıkartıp, cızırtı var mı diye bir bakın, eğer hayla cızırtı varsa büyük ihtimal ses kartınıza bir şey olmuş, olabilir.
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2014 #5 Hoparlör modeli nedir ?
Ali Erdoğan Hectopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 230 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Meslek Öğrenci 5 Şubat 2014 #6 Ahmet Özenir dedi: Hoparlör modeli nedir ? Genişletmek için tıkla... Logitech S220 2+1 Speaker Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2014
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 26 Ekim 2014 #7 Anakartın kalitesiz olması olabilir mi ? Onboard ses kartın çok alt bir yongaya sahip.