Windows 8.1'de Valorant açılmıyor

fuat000

Femtopat
Daha fazla  
Aynı bilgisayarda Windows 10 kullanırken oyunu rahatça oynuyordum ama şu an 8.1 kullanıyorum ve oyunu indirip açmak istediğim zaman oyun arkada açık oluyor ama bana masaüstünü gösteriyor. Alt Tab yapıp oyuna girmek istediğim zaman oyundaki hiçbir şeye tıklayamıyorum oyunla alakalı görüntü gelmiyor. R acaba uyumluluk sorunu olabilir mi Windows 8.1 ile?

8.1 destekliyor Valorant'ı da görev yöneticisinde yanıt vermiyorsa oradan bir görevi sonlandır deyip tekrar girmeyi deneyin.

RAM'ı ve depolaması kaç GB söyler misin?
Ram 4gb depolamayı tam hatırlamıyorum ama az değildi diye hatırlıyorum gayet yetecek kadar var bilgisayara. Tam olarak öğrenince yazarım gün içinde

Bilgisayar laptop i3 2.40ghz işlemci 4gb ram

Bende de ayni sorun oluyordu, Görev Yöneticisi'nden gorevi kapatin yeniden acin ben boyle cozuyordum. Fakat ben 8.1 degil Windows 10 kullanıyorum. Eger cozulurse buraya bildirin.

Bende de ayni sorun oluyordu, Görev Yöneticisi'nden gorevi kapatin yeniden acin ben boyle cozuyordum. Fakat ben 8.1 degil Windows 10 kullanıyorum. Eger cozulurse buraya bildirin.
Sağolun bu gün tekrar indirip dediklerinizi uygulayacağım.

8.1 destekliyor Valorant'ı da görev yöneticisinde yanıt vermiyorsa oradan bir görevi sonlandır deyip tekrar girmeyi deneyin.
Deneyeceğim.

Uyumluluk modunu Vista Service Pack 2 yapar mısınız?

Bilgisayar zorlanmasın diye
Düzenlenmiş Windows 10 İSO dosyalarını kurabilirsiniz hocam. Şahsen dün kurdum @OgnitorenKs hocamın hazırladığı İSO'yu. Bilgisayar kendine geldi diyebilirim Windows 10'da.
Eğer pek güvenmediyseniz bu İSO dosyalarını NTlite üzerinden kendiniz düzenleyebilirsiniz.

Yine de geçmek istemiyorum diyorsanız.
Uyumluluk modunu Vista Service Pack 2 yapar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…