Windows 8.1'de Valorant açılmıyor

fuat000

Femtopat
Daha fazla  
Aynı bilgisayarda Windows 10 kullanırken oyunu rahatça oynuyordum ama şu an 8.1 kullanıyorum ve oyunu indirip açmak istediğim zaman oyun arkada açık oluyor ama bana masaüstünü gösteriyor. Alt Tab yapıp oyuna girmek istediğim zaman oyundaki hiçbir şeye tıklayamıyorum oyunla alakalı görüntü gelmiyor. R acaba uyumluluk sorunu olabilir mi Windows 8.1 ile?

Eğer geçersem uygulamalar fotoğraflar vs. silinir mi

Eğer geçersem uygulamalar fotoğraflar vs. silinir mi
Maalesef temiz kurulum yaptığınızdan silinmek zorunda. Ama dosyalarınızı vs. Drive'a yedekleyebilirsiniz. Onun dışında USB bellek de olur.

Hocam hiç uğraşmak istemiyorum ya sağolun yine de öneriniz için diğer dediğiniz şeyi denemeyi düşünüyorum
Peki hocam karar sizin.
Olup olmadığına dair bilgilendirirsiniz.

Antivirüs ve güvenlik duvarını kapatın. Sürücülerinizi güncelleyin. Windows'u güncelleyin. Yönetici olarak çalıştırın. Hizmetlere girip vgc başlamasını otomatik yapın. Bu paketleri kurun:

Dediğiniz herşeyi yaptam anti virüsü kapattım güvenlik duvarını kapattım vgc yi otamatik yaptim uyumlulugu vista pack 2 yaptım bunlara rağmen oyunda ana sayfaya girdiğim anda herhangi biryere tıklayınca oyun donuyor

@fuat000 sistem özellikleriniz nedir? Açılması lazımdı.

Hocam peki XP service pack 2 yapar mısınız?

Olur onu da deneyeyim şimdi

Detay vermek gerekirse oyuna giriyor anasayfada bir şeye bastığım anda ana sayfa donuyor ama fareyi hareket ettirdigimde oyunda ki sekmelerin sesleri falan geliyor

Olmadı

Çözüm: oyuna girince alt+enter yapıp ayarlardan pencereli tam ekranı seçin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…