Fallen_Angel Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #1 PC'yi değiştireceğim yakın zamanda ama o zamana kadar biraz daha kullanacağım. Steam desteği kesildi mi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
PC'yi değiştireceğim yakın zamanda ama o zamana kadar biraz daha kullanacağım. Steam desteği kesildi mi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
Çözüm wanetage 23 Aralık 2024 Evet, Windows 8.1 için destek kesildi. Steam Destek :: Windows 7 ve Windows 8 Desteği help.steampowered.com
Evet, Windows 8.1 için destek kesildi. Steam Destek :: Windows 7 ve Windows 8 Desteği help.steampowered.com
A Anıl Celil Akel Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 7500u gtx940mx 12 gb ram Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #2 Jack_Marston dedi: PC'yi değiştireceğim yakın zamanda ama o zamana kadar biraz daha kullanacağım. Steam desteği kesildi mi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Maalesef Steam desteği bitti. Artı 0 Eksi
Jack_Marston dedi: PC'yi değiştireceğim yakın zamanda ama o zamana kadar biraz daha kullanacağım. Steam desteği kesildi mi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Maalesef Steam desteği bitti.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.548 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #3 Evet, Windows 8.1 için destek kesildi. Steam Destek :: Windows 7 ve Windows 8 Desteği help.steampowered.com Artı 0 Eksi Çözüm
Evet, Windows 8.1 için destek kesildi. Steam Destek :: Windows 7 ve Windows 8 Desteği help.steampowered.com
Scania R730 v8 Decapat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.560 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer İzmir/Aliağa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşleri 23 Aralık 2024 #4 Maalesef önemli güncellemeler için Valorant'la birlikte desteğini çekti. Artı 0 Eksi
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.956 Makaleler 2 Çözümler 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #5 Steam Destek :: Windows 7 ve Windows 8 Desteği help.steampowered.com Buradan bakabilirsin, güncelleme vs. zaten almıyor düzgün çalışır mı bilemem? @Jack_Marston Desteğinin bittiğini belirtiyor, ama yine de kullanılabilir belki diyor. Ama güncelleme vs. almayacağından nasıl olur onu bilemem. Artı 0 Eksi
Steam Destek :: Windows 7 ve Windows 8 Desteği help.steampowered.com Buradan bakabilirsin, güncelleme vs. zaten almıyor düzgün çalışır mı bilemem? @Jack_Marston Desteğinin bittiğini belirtiyor, ama yine de kullanılabilir belki diyor. Ama güncelleme vs. almayacağından nasıl olur onu bilemem.
KS KS Fallen_Angel Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #6 Yutka46 dedi: Steam Destek :: Windows 7 ve Windows 8 Desteği help.steampowered.com Buradan bakabilirsin, güncelleme vs. zaten almıyor düzgün çalışır mı bilemem? Genişletmek için tıkla... Kesinlik vermiyor kendi sitesinde de. Anıl Celil Akel dedi: Maalesef Steam desteği bitti. Genişletmek için tıkla... Anladım. Yutka46 dedi: Steam Destek :: Windows 7 ve Windows 8 Desteği help.steampowered.com Buradan bakabilirsin, güncelleme vs. zaten almıyor düzgün çalışır mı bilemem? @Jack_Marston desteğinin bittiğini belirtiyor, ama yine de kullanılabilir belki diyor. Ama güncelleme vs. almayacağından nasıl olur onu bilemem. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim oyun performansını etkiliyorsa silerim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: Steam Destek :: Windows 7 ve Windows 8 Desteği help.steampowered.com Buradan bakabilirsin, güncelleme vs. zaten almıyor düzgün çalışır mı bilemem? Genişletmek için tıkla... Kesinlik vermiyor kendi sitesinde de. Anıl Celil Akel dedi: Maalesef Steam desteği bitti. Genişletmek için tıkla... Anladım. Yutka46 dedi: Steam Destek :: Windows 7 ve Windows 8 Desteği help.steampowered.com Buradan bakabilirsin, güncelleme vs. zaten almıyor düzgün çalışır mı bilemem? @Jack_Marston desteğinin bittiğini belirtiyor, ama yine de kullanılabilir belki diyor. Ama güncelleme vs. almayacağından nasıl olur onu bilemem. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim oyun performansını etkiliyorsa silerim.