M Melik Erdem ÖZEN Hectopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2014 #1 Merhaba Arkadaşlar, Bilgisayarımda sürekli karşıma Windows'u etkinleştir penceresi çıkıyor. Ben etkinleştirmedim ama etkinleştirilmişti diye biliyorum. Sağlam bir aktivasyon kodu veya programı falan verir misiniz?
Merhaba Arkadaşlar, Bilgisayarımda sürekli karşıma Windows'u etkinleştir penceresi çıkıyor. Ben etkinleştirmedim ama etkinleştirilmişti diye biliyorum. Sağlam bir aktivasyon kodu veya programı falan verir misiniz?
btk51 Hectopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 611 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2014 #2 Orijinal satın almanız gerekmektedir. Korsana destek vermiyoruz.
bravehear Hectopat Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2014 #3 Eğer orjinal Windows 8 e bütçeniz yetmiyorsa kms activator kullanın.
Burak_Dalkiran Kilopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2014 #4 Korsana destek veriyoruz. Şu makaleyi incelerseniz tüm incelikleri öğrenirsiniz. BIOS üzerindeki ürün anahtarını öğrenme | Technopat Sosyal
Korsana destek veriyoruz. Şu makaleyi incelerseniz tüm incelikleri öğrenirsiniz. BIOS üzerindeki ürün anahtarını öğrenme | Technopat Sosyal