Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 10 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar Windows 8'de mağazaya giriyorum ama yüklemek istediğim uygulamaya giremiyorum. Yani tıklıyorum ama hiçbir işlem yapmıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2014
Arkadaşlar Windows 8'de mağazaya giriyorum ama yüklemek istediğim uygulamaya giremiyorum. Yani tıklıyorum ama hiçbir işlem yapmıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kevlar Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2014 #2 Aynı şeyi bende yaşadım. Yaptığım işlemden sonra düzeldi. Görev yöneticisinden mağazayı sonlandırdım. Kısayolundan tekrar aktif edip girdim ve sorun kalktı.
Aynı şeyi bende yaşadım. Yaptığım işlemden sonra düzeldi. Görev yöneticisinden mağazayı sonlandırdım. Kısayolundan tekrar aktif edip girdim ve sorun kalktı.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 10 Aralık 2014 #3 Yönetici olarak komut istemi aç ve komutu gir: Kod:Panoya kopyala sfc /scannow Olmazsa yeni bir kullanıcı hesabı oluştur ve 8.1'e öyle güncelle.
Yönetici olarak komut istemi aç ve komutu gir: Kod:Panoya kopyala sfc /scannow Olmazsa yeni bir kullanıcı hesabı oluştur ve 8.1'e öyle güncelle.