Windows 8'e Geçme Sorununu Bilsisayarcı'ya Kanıtlama

erkansaglam

Kilopat
Katılım
16 Ağustos 2013
Mesajlar
277
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,
Ben windows 8 işletim sistemi kurdurmak istiyorum. https://www.technopat.net/forum/windows-7/29996-windows-8-e-gecerken-lisans-sorunu.html Açtığım bu konuda da belirttiğim gibi sorun çıkıyor. Recep abi ve diğer arkadaşlar bana bir şey olmayacağını söylüyor. Bence de öyle. Ama bunu bilgisayarcıya kanıtlamam lazım. Windows 8' i kullanmayı çok istiyorum. Bana kanıtlayabileceğim bir şey ( bağlantı,garanti vs. ) bulabilir misiniz? Bilgisayarcının yanına vardığımda '' Bak. Burada senin dediğin gibi demiyor. '' deyip ispatlamam lazım. Yardım eder misiniz ? Windows 8' i amcamın oğlunu bilgisayarında 30 dakika civarında kullandım. Harika işletim sistemi. Kesinlikle kullanmak istiyorum.
 
Bu forumdan başka kanıt mı olur :) Neden olsun ki benimde notebook lisanslı windows 7 ama windows 8.1 kurdum etkinleştirdim ve sorunsuz stabil kullanmaktayım.Bence o bilgisayarcıya söyle dükkanı kapasın ;)
 
Bilgisayarcıya hiçbir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz, bilgisayarınıza Windows 8 yüklemesini kesin bir dille söyleyin. Eğer karşı çıkarsa (-ki ona ne oluyorsa artık) başka bir bilgisayarcıya gidin. En kötü ihtimalle kendiniz kurabilirsiniz, çok zor bir şey değil...
 
Kendim kurarım ama yarın bir gün sorun çıkıpta bilgisyarcıya vardığımda '' Sen buna windows 8 yüklemişsin bu yüzden garantisi otomatik olarak bitti. '' der diye korkuyorum.
 
O zaman ben mahkemeye gidiyorum hadi eyvallah deyip dükkandan çıkın bakın bakalım arkanızdan nasıl koşuyor.
 
Güzel kardeşim sen kendin kur. Senin şimdiki sistemin ürün anahtarı mevcut ise kaydet bir kenara(notebook ise zamanla siliniyor altından o yüzden) sonra bir harici hdd ye yada bir dvd ye sistemini yedekle daha sonra dönmek istersen geri yükleme ile dönersin eski haline. Ben de win 7 kullanıyordum win 8 yüklemiştim daha önce sonra geri döndüm kendi lisanslı sistemime bir şey oldu mu ? Hayır. Şimdi ise 8.1 kullanıyorum iyi ki de kullanıyorum notebook a can geldi :) Geri dönmek te yeni sistem kurmakta zor değil kardeşim boşver sen bilgisayarcıyı kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilsin.Bir insan at gözlüğü takıyor ise önünden başka bir yeri göremez.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı