Windows açılınca masaüstü görünmüyor

algvz

Hectopat
Arkadaşlar masaüstü bilgisayarımda HDMI-TV görüntü sorunu oluştu. Ekran kartı güncelleme yaparken bir şeyler oldu dondu görüntü gitti. Ben de yeniden başlattım. Bu sefer Windows açılış ekranı geliyor, masaüstü gözükmüyor. Evde diger TV'ye taktım o da aynı sorunu verdi. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarın kapatma tuşuna pc kapanıncaya kadar bas.Pc'yi tekrar aç ve gelen kısımdan başlangı. onarmayı seç

Eğer hala devam ederse pc'yi formatlaman lazım güvenli modda başlatabildinmi?

Sıkıntı orda zaten kardeş. Anakartin logosu geliyor, sonra Windows logosu geliyor, daha sonra anladığım kadarıyla masaüstü geliyor fakat ben göremiyorum. Yani başlangıçta onar seçeneği falan yok.

Valla anlamadım ben. Önce TV yi kapattım, HDMI kabloyu PC den çıkardim sonra yeniden başlattım vs bir şekilde ekran geldi ama nasıl oldu tam anlamadım. Hemen format atıyım dedim. Sıfırlama işlemi başladı bilgisayar kendini yeniden baslatinca görüntü yine yok! Arkada sıfırlama devam ediyor diye bekliyorum bakalım. 1-2 Saat sonra yeniden baslatirim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı